Πάμπλο Γκαρσία: «Αποχωρώ από τον Πανσερραϊκό»

Πάμπλο Γκαρσία: «Αποχωρώ από τον Πανσερραϊκό»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 22:28 - 11.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:51 - 29.05.2024

Ο Πάμπλο Γκαρσία μετά το νικηφόρο ματς με την Κηφισιά δήλωσε ότι θ’ αποχωρήσει από τον Πανσερραϊκό.

Την απόφασή του να αποχωρήσει από τον Πανσερραϊκό, ανακοίνωσε ο Πάμπλο Γκαρσία μετά το ματς με την Κηφισιά, το οποίο ήταν και το τελευταίο του στον πάγκο των «λιονταριών».

Ο Ουρουγουανός τεχνικός δήλωσε αναλυτικά στη Nova:

Για το αν αυτός είναι ο καλύτερος επίλογος για την ομάδα του η νίκη: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Όχι μόνο για το ποδόσφαιρο, αλλά και με πολλά άλλα πράγματα, όπως το γεγονός πως δεν είχαμε κόσμο στο γήπεδο μέσα στη σεζόν.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες, έκαναν μια εξαιρετική χρονιά, θέλω επίσης να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον πρόεδρο και όλους τους οπαδούς που ήρθαν και με υποστήριξαν. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για την ομάδα που έχουμε. Τελείωσε μια εξαιρετική χρονιά, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλέψουμε για τη νέα σεζόν».

Για το αν ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό: «Ναι ήταν. Το είπα σε όλους πως δεν θα συνεχίσω στην ομάδα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, σήμερα είσαι, αύριο δεν είσαι εδώ. Είμαι ευχαριστημένος που ήμουν φέτος εδώ. Ευχαριστώ για την υποστήριξη και την δυνατότητα να δουλέψω εδώ. Για την χρονιά που δεν ήταν εύκολη, τα λόγια που έχω είναι μόνο για να ευχαριστήσω όλους που είναι στην ομάδα».

Ο ίδιος πάντως άφησε τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του: «Δεν έχω κάποια επίσημη πρόταση από κάποια ομάδα. Ο λόγος που φεύγω είναι μια προσωπική υπόθεση και θα συνεχίσω να δουλεύω».

Ο τεχνικός της Κηφισιάς Κώστας Μπράτσος σχολίασε: «Θα ήθελα να πω πως η συμφωνία ήταν μέχρι και το τέλος της χρονιάς, να δώσουμε χρόνο σε κάποια παιδιά, που δεν είχαν πολλά λεπτά στο πρωτάθλημα και θέλαμε να γίνει μια αξιολόγηση για τη νέα σεζόν.

Για τα συναισθήματα που μας αφήνει, σίγουρα δεν είναι τα καλύτερα, ήρθαμε εδώ με ελπίδες, οι οποίες εμφανιστήκανε, όχι μόνο από τους ποδοσφαιριστές, αλλά και από τον κόσμο, πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Σίγουρα, όμως οι λεπτομέρειες, παίζουν ρόλο. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες, βγάλανε το πάθος τους και προσπαθήσανε να κάνουν το καλύτερο, στο ποδόσφαιρο όμως οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και αυτές δεν ήταν υπέρ μας.

Αυτή τη στιγμή είμαστε στην τελευταία θέση και υποβιβαζόμαστε, αλλά από καταβολής των playouts, μια ομάδα δεν πέφτε ποτέ με αυτούς τους πόντους που έχουμε τώρα. Ακόμα κι εκεί ήμασταν άτυχοι. Θεωρώ, πως αν είχαμε περισσότερο χρόνο, θα μπορούσαμε να πετύχουμε αυτό το θαύμα και να μέναμε στη Super League. Η ζωή συνεχίζεται, όπως και για εμάς, αλλά και για το κλαμπ και να ευχηθώ καλό καλοκαίρι και καλό ποδόσφαιρο».