Ο Μουνάφο υπέγραψε το νικηφόρο αντίο του Αστέρα Τρίπολης στη σεζόν κόντρα στον Ατρόμητο

Ο Μουνάφο υπέγραψε το νικηφόρο αντίο του Αστέρα Τρίπολης στη σεζόν κόντρα στον Ατρόμητο

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:01 - 11.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:56 - 29.05.2024

Με γκολ του Μουνάφο ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 1-0 στο Περιστέρι τον Ατρόμητο.

Ο Ατρόμητος και ο Αστέρας Τρίπολης είπαν αντίο σε μία μετριότατη σεζόν.

Ασφαλώς δεν πέτυχαν τον στόχο τους που ήταν να μπουν στην εξάδα, τα playouts επιδόθηκαν σε αγγαρεία κι έτσι έκλεισαν και τη σεζόν στο μεταξύ τους παιχνίδι. Απλά οι Αρκάδες την έκλεισαν με νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του Μουνάφο.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς μπήκε δυνατά και στο 4’ ατομική ενέργεια του Ζουγκλή, ο οποίος έκανε το σουτ και η μπάλα έφυγε πάνω από το το οριζόντιο δοκάρι. Στο 5’ ο Μάντζης στόπαρε μετά την μπαλιά του Μπαρτόλο και πλάσαρε, αλλά αστόχησε.

Στο 8’ το σουτ του Βέργου για τον Ατρόμητο έφυγε άουτ και στο 28’ ο Μπαρτόλο έκανε το σουτ με το εξωτερικό και μπλόκαρε ο Τσιντώτας.

Στο 33’ οι γηπεδούχοι απείλησαν. Ο Καραμάνης έπιασε διαγώνιο σουτ, όμως, η μπάλε έφυγε άουτ και στο 34’ ο Τσιντώτας μπλόκαρε το πλασέ του Ζουγλή. Το ίδιο έκανε στο 43’ ο Τσιφτσής σε σουτ του Τζοβάρα.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε ελάχιστες φάσεις, με τους Αρκάδες να δείχνουν περισσότερη διάθεση. Στο 58’ σουτ του Μπαρτόλο εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 70’ έγινε το 1-0 με τον Μουνάφο. Το διαγώνιο σουτ του Παλάσιος κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και ο Μουνάφο πήρε το ριμπάουντ κι έκανε το 1-0 με πλασέ.

Στο 75’ οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν και το 2-0, αλλά ο Τσιτνώτας νίκησε τον Ζουγλή.

Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Τσιντώτας, Κιβρακίδης (85’ Τριμμάτης), Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Καραμάνης (67’ Φριτζόνσον), Γκονζάλες, Κούεν (72’ Κουέν), Βαλένσια (72’Αντζιέλσκι), Τζοβάρας (67’ Γιουμπιτάνα), Βέργος.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής (89’ Κακαδιάρης), Ατιένθα, Γκρόζντανιτς, Αλβάρες, Λύρατζης, Γιαμπλόνσκι (72’ Βαλιέντε), Αλάγκμπε (61’ Μουνάφο), Παλάσιος (72’ Καλτσάς), Ζουγλής, Μπαρτόλο, Μάντζης (66’Αγγελάκης).