Δώρο γενεθλίων στον Πάμπλο Γκαρσία και πρώτος ο Πανσερραϊκός στα playouts

Δώρο γενεθλίων στον Πάμπλο Γκαρσία και πρώτος ο Πανσερραϊκός στα playouts

Γιώργος Σακελλαρίου 21:58 - 11.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:58 - 29.05.2024

Ο Πανσερραϊκός σφράγισε την καλή του σεζόν με νίκη 2-0 επί της Κηφισιάς.

Ο Πανσερραϊκός κέρδισε την παραμονή του, κάτι που άξιζε με βάση την εικόνα του όλη τη σεζόν.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία στο τελευταίο ματς υποδέχθηκε την υποβιβασμένη Κηφισιά, τη νίκησε με 2-0 και τερμάτισε πρώτος στα playouts. Ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος έκλεισε σήμερα τα 47 του χρόνια κι έσβησε τούρτα στα αποδυτήρια, εμφανίστηκε με πατερίτσες, λόγω ενός προβλήματος και δέχθηκε ως δώρο τη νίκη από τους παίκτες του.

Η Κηφισιά ήταν πιο απειλητική στο ξεκίνημα και στο 9’ κεφαλιά από τον Οζέγκοβιτς, μπλόκαρε ο Τσομπανίδης.

Στο 15’ κόρνερ του Νίνη, ο Σπίνος πήρε την κεφαλιά, αλλά αστόχησε. Στο 26’ την ίδια τύχη είχε το σουτ του Νίνη.

Ο Πανσερραϊκός στο 31’ είχε την πρώτη καλή στιγμή. Ο Χατζηστραβός σούταρε από αριστερά και ο Νικοπολίδης απέκρουσε, ενώ στο 37’ μακρινό σουτ του Νίνη μπλόκαρε ο Τσομπανίδης.

Στο 40’ ατομική ενέργεια του Τετέι, ο οποίος σούταρε από δεξιά, αλλά ο Τσομπανίδης και πάλι είχε απάντηση, ενώ στο 44’ μακρινό δυνατό σουτ από τον Στάικο έφυγε άουτ.

Στο 50’ κεφαλιά του Σπίνου, από εκτέλεση φάουλ του Νίνη σταμάτησε στο δοκάρι του Τσομπανίδη στην πρώτη φάση στο δεύτερο μέρος.

Στο 53’ κεφαλιά του Μπέργκστρομ κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Νικοπολίδη και στο 54’ έγινε το 1-0.

Ο Πανσερραϊκός άνοιξε το σκορ με εκπληκτικό δυνατό σουτ του Στάικου από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Στο 58’ έγινε καιτο 2-0. Σ’ εκτέλεση κόρνερ από τον Τομάς, πρώτη κεφαλιά από τον Πεταυράκη και δεύτερη του Χατζηστραβού στο δεύτερο δοκάρι, ο οποίος σημείωσε το 2-0. Σ’ εκείνο το σημείο το ματς... έσβησε και ο Πανσερραϊκός πανηγύρισε τη νίκη.

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Τσομπανίδης, Αυλωνίτης, Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Πηλέας, Ουεντραόγκο, Στάικος (76’ Μορέιρα), Μούργος (46’ Σοφιανός), Μασκανάκης (46’ Τομάς), Χατζηστραβός (80’ Παπαβασιλείου), Μπετανκόρ (66’ Άλεξιτς).

Κηφισιά (Κώστας Μπράτσος): Νικοπολίδης, Σμπώκος, Βαφέας, Σπίνος, Παρράς, Νίνης (81’ Τσάπαν), Κωνσταντακόπουλος, Μενέντες (57’ Μπιφουμά), Ματέους Σάντος (81’ Τσανάτζια), Τεττέι, Οζέγκοβιτς.