Γερεμέγεφ: «Μπορώ να σκοράρω ακόμα περισσότερο»

Αλεξάντερ Γερεμέγεφ

i

© Intime

Γερεμέγεφ: «Μπορώ να σκοράρω ακόμα περισσότερο»

Μπάμπης Τσιμπίδας 21:50 - 20.12.2023 / Ανανεώθηκε: 00:24 - 21.12.2023

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός πέτυχε μία σημαντική νίκη απέναντι στον Βόλο και δήλωσε βέβαιος ότι μπορεί να βοηθήσει ακόμα περισσότερο το Τριφύλλι.

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλο. Ήταν ο καταλύτης, ο οποίος ερχόμενος από τον πάγκο σκόραρε με ατομική ενέργεια και με ηρεμία, συναίσθημα που έλειπε από τα τελειώματα των συμπαικτών του.

Μιλώντας στην Cosmote TV μετά το ματς στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο Γερεμέγεφ ρωτήθηκε εάν έχει συνηθίσει πια να δίνει λύσεις όταν περνάει αλλαγή και ο ποδοσφαιριστής δεν το αρνήθηκε: «Το έκανα πάλι και είναι ένα πολύ καλό συναίσθημα που κερδίσαμε σήμερα. Όταν είσαι εκτός βλέπεις το ματς, μελετάς, είδα όλα αυτα που είχαμε προετοιμάσει».

Ο Γερεμέγεφ είναι σεμνός χαρακτήρας και παρότι σκόραρε δύο γκολ, απένειμε τα εύσημα στους συμπαίκτες. Με ξεχωριστή μνεία στον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος με μία έξυπνη πάσα τον έβγαλε τετ-α-τετ στη φάση του πρώτου γκολ. 

«Στο πρωτο γκολ ηταν εξαιρετική η ενέργεια του Φώτη, ανοίξαμε το ματς. Μετά μπήκα και εγώ και μπορέσαμε να συνεχίσουμε καλα. Σκόραρα ξανά και πιστεύω πως μπορώ να σκοράρω περισσότερο μαζί με άλλους παίκτες. Θέλαμε αυτή τη νίκη» ανέφερε ο Γερεμέγεφ. 

«Κάθε νίκη είναι πολύ σημαντική. Είχαμε ευκαιρίες, ανοίξαμε το σκορ και άνοιξε το ματς» εξήγησε ο Σουηδός στράικερ για το διπλό του Παναθηναϊκού στη Μαγνησία. 

Για το δικό του μέλλον, ο Γερεμέγεφ τόνισε: «Όσον αφορά εμενα, ήμουν αρκετό καιρό εκτός, ήταν σημαντικό το γεγονός πως μπήκα, σκόραρα και εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία που που δόθηκε».