Γιοβάνοβιτς: «Ο Γερεμέγεφ μας έδειξε την ικανότητά του»

Γιοβάνοβιτς: «Ο Γερεμέγεφ μας έδειξε την ικανότητά του»

Sportal newsroom 21:11 - 20.12.2023 / Ανανεώθηκε: 00:26 - 21.12.2023

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποθέωσε τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ για τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στον Βόλο.

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ ασφαλώς και δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα,

Ο έμπειρος Σουηδός φορ, όμως, όταν είχε χρησιμοποιηθεί βρήκε δίχτυα.

Κόντρα στον ΠΑΟΚ έκανε στην τελευταία φάση του αγώνα το 2-2 και γλίτωσε τον Παναθηναϊκό από ήττα. Στη Λεωφόρο εναντίον του Ατρόμητου επίσης σκόραρε. Αυτή τη φορά το έκανε και εκτός έδρας. Ο Γερεμέγεφ με θαυμάσιο πλασέ στο 64' κι ενώ μπήκε στο 62' στο ματς άνοιξε το σκορ και διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με απίθανο ψαλίδι.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ρωτήθηκε για την απόδοση του επιθετικού του μετά τον αγώνα στο Πανθεσσαλικό και σχολίασε: «Ο Άλεξ δουλεύει πάντα σκληρά, περίμενε την ευκαιρία του, ξέρουμε τι μπορεί να κάνει. Μας έχει δώσει πράγματα και σήμερα έδειξε την ικανότητά του. Μας βοήθησε πολύ να νικήσουμε τον Βόλο. Έχουμε μεγάλο ρόστερ και θέλουμε να δίνουμε χρόνο στους ποδοσφαιριστές».

Η ραψωδία ενός αδικημένου: ο Γερεμέγεφ «καθάρισε» για τον Παναθηναϊκό στον Βόλο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:59 - 20.12.2023

Η ραψωδία ενός αδικημένου: ο Γερεμέγεφ «καθάρισε» για τον Παναθηναϊκό στον Βόλο

Ο ξεχασμένος από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, ήρθε από τον πάγκο και με δύο γκολ σε οχτώ λεπτά, οδήγησε τον Παναθηναϊκό στη νίκη με 3-0 επί του ΝΠΣ Βόλου. Ο Αράο σκόραρε το 2-0, ντεμπούτο στο πρωτάθλημα και για τον Τσοκάι.

Για την επιστροφή του «τριφυλλιού» στις νίκες ο Σέρβος τεχνικός δήλωσε: «Ο Βόλος τα τελευταία παιχνίδια έχει πάρει καλά αποτελέσματα σε δύσκολες έδρες. Χρειάστηκε υπομονή, χωρίς κόσμο τα παιδιά θέλουν έξτρα κίνητρα. Τα παιδιά έπαιξαν σοβαρότητα κι ακόμα και αν δεν παίξαμε καλά σε κάποια σημεία, με υπομονή τα καταφέραμε».