Για να ανεβεί στην εξάδα η Λαμία, να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις ο Βόλος

Βόλος - Λαμία

i

© Intime

Για να ανεβεί στην εξάδα η Λαμία, να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις ο Βόλος

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:44 - 17.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:47 - 17.12.2023

Η Λαμία υποδέχεται στο «Αθανάσιος Διάκος» το Βόλο (17/12, 19:30) για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η Λαμία υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής (17/12, 19:30) στο «Αθανάσιος Διάκος» το Βόλο, για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου έχει εκμεταλλευτεί το εξαιρετικό της ξεκίνημα και βρίσκεται στην 7η θέση με 16 βαθμούς και στο -1 από τον Αστέρα Τρίπολης, έχοντας στόχο στη σημερινή αναμέτρηση τη νίκη προκειμένου να πατήσει εξάδα. 

Αναλυτικά, η αποστολή της Λαμίας: Νάγκι, Χατζηεμμανουήλ, Κοσέλεφ, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Παπαδόπουλος, Σίντκλεϊ, Αμαράλ, Κορνέζος, Βασιλαντωνόπουλος, Μαρτίνεθ, Σλίβκα, Σιμόν, Μάλτσι, Σαντάνα, Τσιλούλης, Στάνκο, Λόνγκο, Καρλίτος, Τόσιτς, Κοντονίκος.

Από την άλλη πλευρά, ο Βόλος, έχει κάνει το ακριβώς ανάποδο. Πολύ κακό ξεκίνημα με σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, αλλά η έλευση του Άνχελ Λόπεθ τον άλλαξε και βρήκε το καλό του πρόσωπο. 

Οι Θεσσαλοί βρίσκονται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 11 βαθμούς και θέλουν να δώσουν συνέχεια στο καλό πρόσωπο που παρουσιάζουν με τον Άνχελ Λόπεθ, έχοντας κρατήσει αήττητο σερί σε τρία ματς. 

Αναλυτικά, η αποστολή του Βόλου: Κόστιτς, Καλαμπούκας, Αλχο, Σιέλης, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Καραγιάννης, Μεταξάς, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Τρουιγιέ, Μπερτόγλιο, Κόμπα, Ενγκίν, Κορνέτ, Γκαρσία, Μωραϊτης, Ντέλετιτς, Κίτσος, Μύγας.

Οι πιθανές ενδεκάδες: 

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ – Βασιλαντωνόπουλος, Κορνέζος, Τζανετόπουλος, ΣίντκλεϊΤζανδάρης, Σαντάνα – Μαρτίνεθ, Σλίβκα, Τσιλούλης – Καρλίτος

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κόστιτς – Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Ασλανίδης– Μεταξάς, Τρουιγέ – Γκλάβτσιτς, Κόμπα, Κίτσος – Μωραΐτης.