Με πολλές απουσίες και Κυριάκο Παπαδόπουλο κόντρα στον Βόλο η Λαμία

Λεωνίδας Βόκολος

i

©Intime

Με πολλές απουσίες και Κυριάκο Παπαδόπουλο κόντρα στον Βόλο η Λαμία

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:48 - 16.12.2023

Πολλές απουσίες καλείται να διαχειριστεί ο Λεωνίδας Βόκολος για το ματς της Λαμίας, κόντρα στον Βόλο, υπολογίζοντας ωστόσο στον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Η Λαμία υποδέχεται στην έδρα της τον Βόλο, θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες. Ο Λεωνίδας Βόκολος έκανε γνωστή την αποστολή για το ματς της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, από την οποία απουσιάζουν αρκετοί ποδοσφαιριστές. 

Ειδικότερα, ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Πάβλοβετς, Νούνιες, Γιαννούτσο, Μούλα και Τσιλιανίδη, ενώ στη διάθεσή του θα βρεθεί ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαμίας:

«Με προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας το Σάββατο 16/12, εν όψει του αγώνα της Κυριακής 17/12 στις 19:30, με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλο, στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος”, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League 2023-2024. 

Ο Λεωνίδας Βόκολος συμπεριέλαβε στην αποστολή τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Έκλεισαν τα γήπεδα στη Super League και τελικά έγιναν σοβαρά επεισόδια στο Αστέρας Καισαριανής – ΠΑΟ Ρουφ!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:51 - 16.12.2023

Έκλεισαν τα γήπεδα στη Super League και τελικά έγιναν σοβαρά επεισόδια στο Αστέρας Καισαριανής – ΠΑΟ Ρουφ!

Tι και αν η κυβέρνηση έκλεισε τα γήπεδα για να αποτρέψει τις πράξεις βίας; Σε αγώνα τοπικού έλαβαν χώρα σοβαρά επεισόδια, με τους οπαδούς του Αστέρα Καισαριανής να επιτίθενται σε αυτούς του ΠΑΟ Ρουφ.

Νάγκι, Χατζηεμμανουήλ, Κοσέλεφ, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Παπαδόπουλος, Σίντκλεϊ, Αμαράλ, Κορνέζος, Βασιλαντωνόπουλος, Μαρτίνεθ, Σλίβκα, Σιμόν, Μάλτσι, Σαντάνα, Τσιλούλης, Στάνκο, Λόνγκο, Καρλίτος, Τόσιτς, Κοντονίκος».