Tέλος από τη Σεβίλλη ο Ντιέγκο Αλόνσο - Τρεις «Έλληνες» οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του

Ο Ντιέγκο Αλόνσο

i

© PS Youtube

Tέλος από τη Σεβίλλη ο Ντιέγκο Αλόνσο - Τρεις «Έλληνες» οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:24 - 16.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:31 - 16.12.2023

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Σεβίλλης αποτελεί και επίσημα ο Ντιέγκο Αλόνσο, όπως ανακοίνωσε η ίδια η ομάδα. Υποψήφιοι αντικαταστάτες του είναι τρεις προπονητές που πέρασαν από τα γήπεδα της Stoiximan Super League

«Η Σεβίλλη ανακοινώνει ότι απολύει τον Ντιέγκο Αλόνσο από προπονητή των "ερυθρόλευκων". Ο σύλλογος ευχαριστεί τον Ουρουγουανό προπονητή για τις υπηρεσίες του και του εύχεται καλή επιτυχία στο μέλλον». Με αυτή την ανακοίνωση η ομάδα της Ανδαλουσίας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον μέχρι πρότινος τεχνικό της.

Αφορμή στάθηκε η «βαριά» ήττα της Σεβίλλης με 3-0 από τη Χετάφε, σε ένα παιχνίδι το οποίο αποτέλεσε το... κερασάκι στην τούρτα. Ο σύλλογος της La Liga βρίσκεται πολύ κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ στο UEFA Champions League τερμάτισε τελευταία στον όμιλό της. Αυτός ο συνδυασμός έφερε τη φυγή του Ουρουγουανού, με τον σύλλογο να ψάχνει τον νέο τεχνικό που θα φέρει την αλλαγή. 

Πρώτο φαβορί, τουλάχιστον σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ της χώρας, είναι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ που αποχώρησε πρόσφατα από τον Ολυμπιακό. Το όνομά του παίζει εδώ και αρκετά 24ωρα στο ρεπορτάζ της ομάδας και τα Μέσα της χώρας υποστηρίζουν πως η περίπτωσή του εξετάζεται έντονα από τους Ισπανούς.

«Τζακ ποτ» για Ρεάλ και Μπαρτσελόνα σε περίπτωση δικαίωσης για τη Super League: Θα λάβουν μέχρι και 1 δισ. ευρώ!
LA LIGA

10:39 - 16.12.2023

«Τζακ ποτ» για Ρεάλ και Μπαρτσελόνα σε περίπτωση δικαίωσης για τη Super League: Θα λάβουν μέχρι και 1 δισ. ευρώ!

Στις 21 Δεκεμβρίου, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο θα εκδώσει την ετυμηγορία του σχετικά με τη νομιμότητα του μονοπωλίου της UEFA στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Σε περίπτωση ευνοϊκής απόφασης, το σχέδιο της Super League θα μπορούσε να πάρει σάρκα και οστά και να επιτρέψει στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης να γεμίσουν τα ταμεία τους με ένα δισεκατομμύριο ευρώ, η κάθε μία!

Όμως αυτός δεν είναι ο μόνος «Έλληνας» που εξετάζεται από τους Ανδαλουσιάνους. Όπως μεταφέρει το «Vamos Sevilla», ένας ακόμα προπονητής στη λίστα είναι ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Παραγουάη, για λογαριασμό της Σέρρο Πορτένιο. Επιπλέον, οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται να ρίχνουν τις ματιές τους και στον Γκιλ Αμπασκάλ, που πέρασε από τον Βόλο για ένα μικρό διάστημα.