Φαβορί για την τεχνική ηγεσία της Σεβίλλης ο Μαρτίνεθ

Ντιέγκο Μαρτίνεθ

i

© Intime

Φαβορί για την τεχνική ηγεσία της Σεβίλλης ο Μαρτίνεθ

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:58 - 10.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:59 - 10.12.2023

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Σεβίλλης, μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Μαγιόρκα.

Η παραμονή του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον πάγκο του Ολυμπιακού δεν κράτησε πολύ, αφού ο Ισπανός αποχώρησε μετά από λίγους μήνες παραμονής. 

Ο ίδιος, πλέον, βρίσκεται ελεύθερος στην αγορά και αυτό μόνο φήμες γύρω από το όνομά του θα μπορούσε να δημιουργήσει. Mία από αυτές αφορά και τη Σεβίλλη, η οποία δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. 

Η ομάδα της La Liga βρίσκεται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ στην Ευρώπη τερμάτισε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του ομίλου της στο Champions League. Κάπως έτσι, το μέλλον του Ντιέγκο Αλόνσο είναι δυσοίωνο, παρά το γεγονός πως ο ίδιος υπέγραψε τον Οκτώβριο. 

Ένα από τα ονόματα που συνδέονται με τους Ανδαλουσιάνους είναι και αυτό του πρώην τεχνικού των Πειραιωτών, όπως ανέφερουν ισπανικά δημοσιεύματα. Οι άνθρωποι της Σεβίλλης εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, καθώς η νέα ήττα από τη Μαγιόρκα ενδέχεται να φέρει άμεσες εξελίξεις στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας. 

Ωστόσο όπως αναφέρει το δημοσίευμα η Σεβίλλη θα δώσει ακόμη μία ευκαιρία στον Αλόνσο, καθώς αναμένεται να είναι κανονικά στον πάγκο της ομάδας για την αναμέτρηση με τη Λανς, για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions Legaue. 

Ρουιμπάλ για το αν ο Μπέλιγχαμ είναι ο καλύτερος στον κόσμο: «Όσο ο Μέσι είναι ενεργός...»
LA LIGA

10:53 - 10.12.2023

Ρουιμπάλ για το αν ο Μπέλιγχαμ είναι ο καλύτερος στον κόσμο: «Όσο ο Μέσι είναι ενεργός...»

Ο αμυντικός της Μπέτις Αϊτόρ Ρουιμπάλ ρωτήθηκε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ανάμεσα στη Ρεάλ Μπέτις και τη Ρεάλ Μαδρίτης για το αν ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο.

Ο Αλόνσο ανέλαβε τον ισπανικό σύλλογο στις 10 Οκτωβρίου του 2023 και στα επτά παιχνίδια με εκείνον στην τεχνική ηγεσία, η ομάδα δεν κέρδισε κανέναν, κάτι που αποτελεί ολοκληρωτικό ρεκόρ στην ιστορία του ισπανικού συλλόγου.