Στάση Μπέτις για τη Ρεάλ και κίνδυνος να πέσει από την κορυφή!

Στάση Μπέτις για τη Ρεάλ και κίνδυνος να πέσει από την κορυφή!

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 19:11 - 09.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:32 - 09.12.2023

Η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε πολύ... σκούρα στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» κόντρα στην Μπέτις, ήρθε ισόπαλη με 1-1 και πλέον υπάρχουν πιθανότητες να «εκθρονιστεί».

«Στραβοπάτημα» για τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν»! Οι Μαδριλένοι παρότι προηγήθηκαν και ήταν ανώτεροι δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, με την Μπέτις να φέρνει το ματς στα ίσια και να βάζει «στοπ» στο νικηφόρο σερί της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι.

Η «Βασίλισσα» είχε την ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά της από τη δεύτερη Χιρόνα, όμως τώρα κινδυνεύει ακόμα και να «εκθρονιστεί» σε περίπτωση που η ομάδα του Μίτσελ πανηγυρίσει μία μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» το βράδυ της Κυριακής (10/12, 22:00).

Στα του ματς, ο ρυθμός ήταν πολύ καλός από το ξεκίνημα του αγώνα και στο πρώτο ημίχρονο αμφότερες οι ομάδες είχαν τις στιγμές τους, όμως καμία δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτα. Για την ακρίβεια, το έκαναν οι φιλοξενούμενοι στο 17', αλλά το γκολ του Μπραχίμ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Από 'κει και πέρα, οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές ευκαιρίες με Πέρεθ (31') και Χοσέ (33'), ενώ η Ρεάλ με Μόντριτς (41') και Αλάμπα (45+1').

Στην επανάληψη και μάλιστα γρήγορα-γρήγορα, στο 53', η «Βασίλισσα» άνοιξε το σκορ. Ο Μπραχίμ έκανε το ένα-δύο εξαιρετικά με τον Μπέλιγχαμ, που στο τέλος της φάσης πλάσαρε εξαιρετικά για το 0-1. Η Μπέτις όμως έβγαλε αντίδραση και με ένα ασύλληπτο γκολ του Αϊτόρ στο 66' έκανε το 1-1, το οποίο έμεινε μέχρι και το τελικό σφύριγμα.

Η 16Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ LA LIGA 

Η 17Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ LA LIGA

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA