Αντσελότι για Σαουδική Αραβία: «Δεν χρειάζομαι τα λεφτά, έχω αρκετά»

Κάρλο Αντσελότι

i

© PrtScr

Αντσελότι για Σαουδική Αραβία: «Δεν χρειάζομαι τα λεφτά, έχω αρκετά»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:40 - 09.12.2023 / Ανανεώθηκε: 08:45 - 09.12.2023

Ο Κάρλο Αντσελότι κλήθηκε να μιλήσει για το ενδεχόμενο μετακίνησής του στη Σαουδική Αραβία.

Ο Κάρλο Αντσελότι σχολίασε το ενδεχόμενο μετακίνησής του στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, μετά τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει.

Συγκεκριμένα, ο πολύπειρος Ιταλός προπονητής, του οποίου το συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, αναφέρθηκε με χιούμορ στο ενδεχόμενο αυτό, τονίζοντας ότι δεν έχει ποτέ κάποια απόφαση βασισμένος στο οικονομικό.

«Αν μου πρόσφεραν 500 εκατ. ευρώ, δεν θα χρειαζόταν καν να κλείσω πτήση. Θα πήγαινα με τα πόδια. Αστειεύομαι. Δεν χρειάζομαι τα λεφτά, έχω αρκετά. Απλώς θέλω να αισθάνομαι όμορφα. Ο κόσμος αλλάζει και θα συνεχίσει να αλλάζει. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου κανείς από τη Σαουδική Αραβία. Έχω άλλο σχέδιο στο μυαλό μου, το οποίο δεν περιλαμβάνει τη Σαουδική Αραβία. Ποτέ δεν πήρα κάποια απόφαση βασισμένος στο οικονομικό», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στρέφεται σε Μουρίνιο η Βραζιλία, αν δεν προχωρήσει του Αντσελότι

Ο Κάρλο Αντσελότι, αποτελεί εδώ και καιρό την πρώτη επιλογή της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Βραζιλίας, για να αναλάβει το τιμόνι της εθνικής ομάδας. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια οριστική συμφωνία, με τον Ιταλό τεχνικό να δηλώνει πρόσφατα πως είναι προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στη Μαδρίτη.

Στην περίπτωση αυτή, υποψήφιος για την αντικατάσταση του Φερνάντο Ντινίθ είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες μίλησε για το δίλημμα του νυν προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης:

«Μόνο ένας τρελός θα έφευγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ τον θέλουν εκεί. Είμαι σίγουρος πως ο Κάρλο θα παραμείνει γιατί είναι ο ιδανικός για την ομάδα και εκείνη είναι ιδανική για αυτόν».