Στρέφεται σε Μουρίνιο η Βραζιλία, αν δεν προχωρήσει του Αντσελότι

Ζοσέ Μουρίνιο.

i

© PrtScr

Στρέφεται σε Μουρίνιο η Βραζιλία, αν δεν προχωρήσει του Αντσελότι

Sportal newsroom 17:14 - 30.11.2023

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι πιθανό να αποτελέσει την εναλλακτική επιλογή για τη θέση του προπονητή στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση του Κάρλο Αντσελότι.

Ο Κάρλο Αντσελότι, αποτελεί εδώ και καιρό την πρώτη επιλογή της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Βραζιλίας, για να αναλάβει το τιμόνι της εθνικής ομάδας. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια οριστική συμφωνία, με τον Ιταλό τεχνικό να δηλώνει πρόσφατα πως είναι προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στη Μαδρίτη. 

 Στην περίπτωση αυτή, υποψήφιος για την αντικατάσταση του Φερνάντο Ντινίθ είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες μίλησε για το δίλημμα του νυν προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης:

«Μόνο ένας τρελός θα έφευγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ τον θέλουν εκεί. Είμαι σίγουρος πως ο Κάρλο θα παραμείνει γιατί είναι ο ιδανικός για την ομάδα και εκείνη είναι ιδανική για αυτόν».

Το συμβόλαιο του Πορτογάλου τεχνικού με τη Ρόμα ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, με αποτέλεσμα να έχουν ξεσπάσει φήμες για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η σεζόν δεν εξελίσσεται ιδανικά για τον ίδιο, με την ομάδα του να βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας της Serie A, έχοντας συγκεντρώσει 21 βαθμούς σε 13 αγωνιστικές. 

Στο Europa League οι «Τζιαλορόσι» αποδίδουν καλύτερα και βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου. Μάλιστα στην αναμέτρηση με τη Σερβέτ (30.11, 22:00), έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μουρίνιο μοιάζει θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει τα ηνία μιας εθνικής ομάδας, μετά φυσικά την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν.