Ο Μαγιοράλ «καθάρισε» για τη Χετάφε, 1-0 τη Βαλένθια
i

©printscreen

Ο Μαγιοράλ «καθάρισε» για τη Χετάφε, 1-0 τη Βαλένθια

Άγγελος Φραγκισκάτος 00:01 - 09.12.2023 / Ανανεώθηκε: 00:22 - 09.12.2023

Χάρη στο τέρμα του Μπόρχα Μαγιοράλ, η Χετάφε πήρε μία σημαντική νίκη κόντρα στη Βαλένθια, για την 16η αγωνιστική της La Liga.

Η Χετάφε πήρε μία σημαντική νίκη κόντρα στη Βαλένθια με 1-0, χάρη στο τέρμα του Μπόρχα Μαγιοράλ στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Χοσέ Μπορνταλάς πανηγύρισε τη νίκη στο ματς με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 16ης αγωνιστικής της LaLiga και μπορεί να κάνει... ευρωπαϊκά όνειρα, σε αντίθεση με τις «νυχτερίδες» που έχασαν πολύτιμο έδαφος στη «μάχη» για τα «εισιτήρια» εκτός των συνόρων.

Η πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς άνηκε στους φιλοξενούμενους. Στο 37ο λεπτό ο Κρίστιαν Μοσκέρα πήρε τη κεφαλιά μέσα στη περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Νταβίντ Σόρια.  

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους η Βαλένθια έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γκάμπριελ Παουλίστα στο 50ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 80ο λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν προβάδισμα στην αναμέτρηση.  

Ο Χάιμε Μάτα έκανε το σουτ έξω από τη περιοχή, αλλά ο Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι απέκρουσε εντυπωσιακά για να διατηρήσει το 0-0. Ωστόσο εφτά λεπτά μετά η Χετάφε βρήκε το γκολ που έψαχνε. Ο Χουάν Ιγκλέσιας έκανε τη σέντρα, ο Μπόρχα Μαγιοράλ νίκησε τον αντίπαλο αμυντικό και με εξαιρετική κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους Μαδριλένους. 

Δύο λεπτά μετά το τέρμα της Χετάφε, οι «νυχτερίδες» έμειναν με εννέα παίκτες (κόκκινη ο Γκουέρα) και το ματς κάπου εκεί τελείωσε, παρότι και οι Μαδριλένοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, μετά την αποβολή του Ντουάρτε στις καθυστερήσεις. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 16ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (17ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ