Ρουιμπάλ για το αν ο Μπέλιγχαμ είναι ο καλύτερος στον κόσμο: «Όσο ο Μέσι είναι ενεργός...»

Ρουιμπάλ για το αν ο Μπέλιγχαμ είναι ο καλύτερος στον κόσμο: «Όσο ο Μέσι είναι ενεργός...»

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:53 - 10.12.2023 / Ανανεώθηκε: 13:20 - 10.12.2023

Ο αμυντικός της Μπέτις Αϊτόρ Ρουιμπάλ ρωτήθηκε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ανάμεσα στη Ρεάλ Μπέτις και τη Ρεάλ Μαδρίτης για το αν ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο.

Σε μία εκπληκτική αναμέτρηση στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», Μπέτις και Ρεάλ Μαδρίτης εξήλθαν ισόπαλες με 1-1, για την 16η αγωνιστική της La Liga. 

Η «Βασίλισσα» έμεινε μόνη πρώτη στη La Liga, αλλά εάν η εκπληκτική φέτος Χιρόνα νικήσει την Κυριακή (10/12, 22:00) την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη, θα ξεπεράσει σε δύο βαθμούς. Εάν οι Μπλαουγκράνα φτάσουν στη νίκη, θα μειώσουν στο -2 την απόστασή τους από τους Μαδριλένους. 

Το γκολ για τη Ρεάλ πέτυχε στο 53ο λεπτό ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ, ο οποίος συνδυάστηκε άψογα με τον Μπραΐμ Ντίαθ, βγήκε μόνος του προ του Ρουί Σίλβα, κοντρόλαρε ιδανικά με το στήθος και πλάσαρε εύστοχα τον Πορτογάλο τερματοφύλακα για το 1-0 των Μαδριλένων. 

Ενώ στο 66ο λεπτό ο Αϊτόρ Ρουιμπάλ με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Λούνιν και διαμόρφωσε το τελικό 1-1 για τους Ανδαλουσιάνους. 

Μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, ο αμυντικός και σκόρερ της Μπέτις, Αϊτόρ Ρουιμπάλ ρωτήθηκε για το αν ο Μπέλινγκχαμ είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και αποκάλυψε ότι ο Λιονέλ Μέσι θα είναι ο κορυφαίος όσο παίζει.

«Όσο ο Μέσι είναι ενεργός, δεν μπορώ να πω ότι κάποιος είναι καλύτερος από αυτόν», δήλωσε ο Ισπανός ποδοσφαιριστής στην SPORT. Στη συνέχεια ο Ρουιμπάλ παραδέχτηκε ότι και ο Μπέλινγκχαμ εξελίσσεται γρήγορα και γίνεται ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. «Είναι αλήθεια ότι είναι ένας από τους καλύτερους αυτή τη στιγμή και στην ηλικία του, είναι σίγουρα ανάμεσα στους καλύτερους εδώ».