Για την επιστροφή στις νίκες ο Άρης στο ντεμπούτο του Πέπε Μελ στον πάγκο του ΟΦΗ

Φάση από την αναμέτρηση ΟΦΗ - Άρης

i

© INTIME

Για την επιστροφή στις νίκες ο Άρης στο ντεμπούτο του Πέπε Μελ στον πάγκο του ΟΦΗ

Άγγελος Φραγκισκάτος 08:48 - 17.12.2023 / Ανανεώθηκε: 08:49 - 17.12.2023

Ο Άρης υποδέχεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον ΟΦΗ, στο ντεμπούτο του Πέπε Μελ στην τεχνική ηγεσία των Κρητικών.

Άρης και ΟΦΗ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους το μεσημέρι της Κυριακής (17/12, 15:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου θέλει να ξεκινήσει τον δεύτερο γύρο με ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική είχε ηττηθεί στην «Opap Arena» από την ΑΕΚ (1-0), που είχε ως αποτέλεσμα να μείνει στο -8 από την πρώτη τετράδα. 

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Νταρίντα, Βερστράτ, Ζουλ, Ρουπ, Τζούρασεκ, Ντουκουρέ, Πάρδο, Μενέντες, Κάρλσον, Σουλεϊμάνοφ, Σαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Χριστοδουλόπουλος.  

Από την άλλη, ο ΟΦΗ μπαίνει στη νέα εποχή, καθώς ο Πέπε Μελ αντικατέστησε τον Βάλντας Νταμπράουσκας στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τον Ισπανό να ψάχνει θετικό ντεμπούτο σε μια δύσκολη έδρα. Οι Κρητικοί προέρχονται από την βαριά εκτός έδρας ήττα στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό (4-0), με αποτέλεσμα να πέσουν στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς.  

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ: Μπάουμαν, Σωτηρίου, Χριστογεώργος, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Αμπάντα, Θοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Γιαννούλης, Βούρος, Γκαγέγκος, Γκλάζερ, Αποστολάκης, Μπάκιτς, Τοράλ, Ριέρα, Νέιρα, Μοσκέρα, Φελίπε, Ντίκο 

Οι πιθανές ενδεκάδες: 

Άρης: Κουέστα, Μοντόγια, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Βερστράτ, Ντουκουρέ, Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ, Πάρδο, Μορόν 

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Πασαλίδης, Θοράρινσον, Μπάκιτς, Γκλάζερ, Γκαγέγκος, Ριέρα, Λουίς Φελίπε, Τοράλ