Για το ματς της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ, το άγχος του Αλμέιδα είναι στο δεξί άκρο της άμυνας

Σιντιμπέ

i

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ/©intime

Για το ματς της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ, το άγχος του Αλμέιδα είναι στο δεξί άκρο της άμυνας

Κώστας Τσίλης 19:07 - 23.01.2024 / Ανανεώθηκε: 19:17 - 23.01.2024

Δεν προπονήθηκε σήμερα ο Σιντιμπέ και είναι αμφίβολη η παρουσία του και στο κυριακάτικο ματς της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια - Το ίδιο ισχύει και για τον Γκαρσία και τον Γαλανόπουλο

Μέχρι τώρα ο "πονοκέφαλος" του Ματίας Αλμέιδα από τότε που ο Χατζισαφί και ο Μοχαμαντί έφυγαν για την εθνική ομάδα του Ιράν, ήταν η θέση του αριστερού μπακ. Ο Σταύρος Πήλιος όμως, φαίνεται να του λύνει τα χέρια. Ωστόσο τώρα ενόψει του κυριακάτικου παιχνιδιού της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον ΟΦΗ, το άγχος του Αλμέιδα θα είναι για το δεξί άκρο της άμυνας. 

Η πολυτέλεια που έχει η ΑΕΚ και... ακουμπάει και την περίπτωση του Γκαρσία
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:43 - 23.01.2024

Η πολυτέλεια που έχει η ΑΕΚ και... ακουμπάει και την περίπτωση του Γκαρσία

Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα στην ΑΕΚ, ο Αλμέιδα πλέον πολύ μεγαλύτερη άνεση ακόμα και να προστατεύσει αν χρειαστεί τον Γκαρσία και να τον κρατήσει εκτός και από το ματς με τον ΟΦΗ

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, που λόγω ενοχλήσεων δεν αγωνίστηκε την περασμένη Κυριακή στο Περιστέρι, δεν προπονήθηκε ούτε και στη σημερινή επιστροφή της ομάδας στα Σπάτα μετά το χθεσινό ρεπό. Δεν φαίνεται να έχει κάτι πολύ σοβαρό ο Γάλλος μπακ. Όμως δεν μπορεί να θεωρεί και σίγουρο πως θα προλάβει να ετοιμαστεί εγκαίρως, ώστε να τεθεί στην διάθεση του Αλμέιδα για το ματς της Κυριακής. Ένα ματς μάλιστα, από το οποίο θα απουσιάσει και ο έτερος δεξιός μπακ, ο Λάζαρος Ρότα, που έχει δηλωθεί να εκτίσει την μια αγωνιστική της ποινής από κάρτες. 

Επίσης εκτός της σημερινής προπόνησης, έμεινε και ο Λιβάι Γκαρσία αλλά και ο Κώστας Γαλανόπουλος. Αμφότερων η κατάσταση θα αξιολογείται καθημερινά στην δουλειά που θα γίνεται μέσα στην εβδομάδα. Δεδομένα όμως είναι αμφίβολοι για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ. Με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ της παρουσίας τους. Άλλωστε, όπως διαβάσατε ήδη από το πρωί στο Sportal.gr, ο Αλμέιδα έχει την πολυτέλεια ακόμα και να προφυλάξει τον Γκαρσία από το κυριακάτικο παιχνίδι.