Ο Γιακουμάκης αποχαιρέτησε την Σέλτικ με ανάρτηση στο Instagram (vid)

Γιώργος Γιακουμάκης

i

Γιακουμάκης / ©intime

Ο Γιακουμάκης αποχαιρέτησε την Σέλτικ με ανάρτηση στο Instagram (vid)

Sportal newsroom 21:23 - 08.02.2023

Με μία ανάρτηση στο Instagram ο Γιώργος Γιακουμάκης είπε «αντίο» στην Σέλτικ, μετά από ενάμισι χρόνο που ήταν στο «Celtic Park«.

Ήταν εδώ και καιρό ότι ο Γιώργος Γιακουμάκης θα αποχωρούσε από την Σέλτικ. Με μία ανάρτηση στο Instagram όμως ο 28χρονος αποχαιρέτησε την σκωτσέζικη ομάδα. 

«Η δύσκολη αυτή ώρα ήρθε. Ήταν ένα εξαιρετικό ταξίδι! Αγάπησα και αγαπήθηκα από τους φοβερούς οπαδούς της Σέλτικ. Ευχαριστώ πολύ! Θα είστε για πάντα στην καρδιά μου και το μυαλό μου! Θα είμαι πάντα ευγνώμων! Αντίο!», ήταν τα λόγια του Έλληνα φορ. 

Ο επόμενος σταθμός του Έλληνα επιθετικού όπως όλα δείχνουν θα είναι η Ατλάντα από το MLS. Οι αναφορές μάλιστα κάνουν λόγο, ότι ο 28χρονος θα ταξιδέψει στο Μεξικό, όπου η αμερικανική ομάδα κάνει την προετοιμασία της. Το ποσό που θα λάβει η Σέλτικ είναι στα 4,3 εκατομμύρια λίρες και το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Έλληνας ποδοσφαιριστής θα είναι διάρκειας τριών χρόνων. Ο Γιακουμάκης πήρε μεταγραφή στην σκωτσέζικη ομάδα τον Αύγουστο του 2021 από την ολλανδική Φένλο. 

Την πρώτη του σεζόν παρά τους τραυματισμούς που είχε στην αρχή, κατάφερε να σκοράρει 13 τέρματα στο πρωτάθλημα και να βγει πρώτος σκόρερ, ενώ άλλα τέσσερα τέρματα πέτυχε στο κύπελλο, ενώ κατέκτησε και ένα πρωτάθλημα. Αυτή τη χρονιά ο Έλληνας επιθετικός βρήκε δίχτυα εννέα φορές, έξι εκ των οποίων ήταν στο πρωτάθλημα, δύο στο Λιγκ Καπ Σκωτίας και ένα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει φορέσει επίσης την φανέλα του Πλατανιά, της ΑΕΚ, του ΟΦΗ, της Γκόρνικ Ζάμπρζε και της Φένλο.