Η Κρουζ Αζούλ ετοιμάζει νέα πρόταση για Γιακουμάκη - Κοντά στα έξι εκατ. ευρώ η προσφορά

Γιώργος Γιακουμάκης

i

©Photo by Perry McIntyre/ISI Photos/Getty Images/Ideal Images

Η Κρουζ Αζούλ ετοιμάζει νέα πρόταση για Γιακουμάκη - Κοντά στα έξι εκατ. ευρώ η προσφορά

Κώστας Τόπας 11:30 - 23.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:44 - 29.05.2024

Η Κρουζ Αζούλ ετοιμάζει νέα πρόταση για τον Γιώργο Γιακουμάκη, η οποία θα φτάνει περίπου τα έξι εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την Ατλάντα.

Ενώ η Κρουζ Αζούλ ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον δεύτερο τελικό εναντίον της Κλουμπ Αμέρικα, το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας δεν αφήνει στην άκρη ένα από τα κύρια προβλήματα που είχε η ομάδα με επικεφαλής τον Μαρτίν Ανσέλμι.

Με αυτό το δεδομένο, οι ιθύνοντες της μεξικάνικης ομάδας αρχίζουν ήδη να ερευνούν επιθετικούς, όπου ένας από αυτούς που φαίνεται να παίρνει το προβάδισμα είναι ο σκόρερ της Ατλάντα, ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο οποίος επιλέχθηκε ως η καλύτερη μεταγραφή της περασμένος σεζόν στο MLS, πάνω από τον Λιονέλ Μέσι.

Η Κρουζ Αζούλ κατάφερε να σκοράρει συνολικά 23 γκολ, δηλαδή ήταν η δέκατη καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης, πολύ μακριά από τα 38 γκολ που κατάφερε να σκοράρει η Τολούκα, που τερμάτισε ως η καλύτερη επίθεση.

Από την άφιξή του στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών, ο 29χρονος Έλληνας επιθετικός έχει πετύχει 22 γκολ σε 36 παιχνίδια που έχει παίξει με την ομάδα που ηγείται ο Μεξικανός, Γκονσάλο Πινέντα. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Κρουζ Αζούλ είναι έτοιμος να κάνει νέα πρόταση για τον Έλληνα επιθετικό, ο οποίος φαίνεται πως είναι διατεθειμένος να πάει στην Πόλη του Μεξικού για να συνεχίσει την καριέρα του.

Σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα από το Μεξικό και όσα έχουν γίνει γνωστά εντός της Κρουζ Αζούλ, η ομάδα ετοιμάζει δεύτερη προσφορά για τον Έλληνα επιθετικό, που θα μπορούσε να είναι μεταξύ 6 και 7 εκατομμυρίων δολαρίων, δηλαδή περίπου 5,5 εκατομμύρια ευρώ, αφού η πρώτη πρόταση, μικρότερης αξίας απορρίφθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Συγκλονίζει ο Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές το τελευταίο 24ωρο, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου»
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

08:22 - 28.03.2024

Συγκλονίζει ο Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές το τελευταίο 24ωρο, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου»

Έχοντας ακούσει έντονη κριτική μετά την άστοχη εκτέλεσή του στη διαδικασία των πέναλτι του «τελικού» της Ελλάδας με τη Γεωργία, ο Γιώργος Γιακουμάκης θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα.

Τις επόμενες εβδομάδες θα γίνει γνωστό το μέλλον του Γιακουμάκη. Αυτό όμως που είναι γεγονός είναι ότι μια από τις φιναλίστ της διοργάνωσης σκέφτεται ήδη το μέλλον και θα μπορούσε να υπογράψει τον Γιακουμάκη, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι ήταν ο πρώτος σκόρερ τη σεζόν 2020-21 της Eredivisie με τη Φένλο με 26 γκολ σε 30 αγώνες.