Συγκλονίζει ο Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές το τελευταίο 24ωρο, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου»

Συγκλονίζει ο Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές το τελευταίο 24ωρο, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου»

Άγγελος Φραγκισκάτος 08:22 - 28.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:04 - 28.03.2024

Έχοντας ακούσει έντονη κριτική μετά την άστοχη εκτέλεσή του στη διαδικασία των πέναλτι του «τελικού» της Ελλάδας με τη Γεωργία, ο Γιώργος Γιακουμάκης θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα.

Η πορεία της Ελλάδας στον δρόμο προς τον Euro ολοκληρώθηκε άδοξα!

Στον τελικό της Τιφλίδας κόντρα στη Γεωργία για τα playoffs του Nations League και με φόντο τα... γήπεδα της Γερμανίας, η επίσημη αγαπημένη δεν κατάφερε να βρει το «χρυσό» γκολ της νίκης στα 120 λεπτά, με αποτέλεσμα όλα να κριθούν στα πέναλτι.

Στη διαδικασία η Εθνική μέτρησε δύο χαμένα και γνώρισε πικρό αποκλεισμό. Μοιραίοι για την ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ ήταν οι Τάσος Μπακασέτας και Γιώργος Γιακουμάκης που αστόχησαν από την άσπρη βούλα. Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο δεύτερος έχοντας ακούσει έντονη κριτική θέλησε να στείλει το δικό μήνυμα μέσω των social media.

Ο Έλληνας επιθετικός στάθηκε στην αγάπη που πήρε από την οικογένειά του, ενώ τόνισε πως λόγος που τον καταρράκωσε περισσότερο για τον αποκλεισμό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ήταν η υπόσχεση που είχε δώσει εδώ και τέσσερις μήνες στη γυναίκα του και τα παιδιά του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Γιακουμάκη:

«Ταξιδεύοντας πάνω από 20 ώρες για να επιστρέψω στο σπίτι μου δεν σταμάτησα στιγμή να σκέφτομαι ότι δεν κράτησα την υπόσχεση που έδωσα στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου. Ότι δηλαδή θα γυρίσω πίσω νικητής! Μία υπόσχεση που είχα δώσει εδώ και 4 μήνες! Αυτός είναι και ο λόγος που με καταρράκωσε περισσότερο.

Δέχτηκα άπειρες ευχές το τελευταίο 24ωρο και δεν έχω παρά να ευχηθώ κι εγώ ο ίδιος στους ίδιους αυτούς ανθρώπους κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον να βρουν το νόημα της ζωής όπως έχω εγώ και να πάρουν τέτοιες αγκαλιές και αγάπη όπως πήρα εγώ σήμερα, διότι προφανώς δεν πήραν ποτέ μέχρι τώρα στη ζωή τους από την οικογένειά τους.

Υγ: Πολλοί από χθες έγιναν από γνωστοί, φίλοι μου.

Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα στήριξης! Σας εκτιμώ απεριόριστα. #ελλαδαραγιαπαντα»