Είστε υπέρ ή κατά της αποχώρησης του Γκουστάβο Πογέτ από την Εθνική Ελλάδας (poll)

Ο Γκουστάβο Πογέτ

i

© Intime

Είστε υπέρ ή κατά της αποχώρησης του Γκουστάβο Πογέτ από την Εθνική Ελλάδας (poll)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:30 - 27.03.2024 / Ανανεώθηκε: 09:02 - 28.03.2024

Τίτλοι τέλους αναμένεται να μπουν στη συνεργασία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και του Γκουστάβο Πογέτ. Εσείς είστε υπέρ ή κατά της παραμονής του Ουρουγουανού τεχνικού στο τιμόνι της Εθνικής;

Το βράδυ της Τρίτης (26/3) ολοκληρώθηκε με πικρό τρόπο μία προσπάθεια, στην οποία αρκετοί είχαν δώσει τη στήριξή τους. Η Εθνική Ελλάδας δεν κατάφερε υπό τις οδηγίες του Γκουστάβο Πογέτ να φτάσει στο Euro 2024, γνωρίζοντας έναν αποκλεισμό που θα μνημονεύεται για χρόνια.

Έπειτα από 120 λεπτά αγώνα και εννέα εκτελέσεις πέναλτι, η Γεωργία «λύγισε» το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και του πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για τη φάση των ομίλων. Κάπως έτσι, η «επίσημη αγαπημένη» έμεινε για 10η σερί χρονιά μακριά από διασυλλογικές διοργανώσεις, με τελευταία της παρουσία αυτή στο Μουντιάλ του 2014.

Από το βράδυ της Τρίτης ένα από τα ζητήματα που αποτελούν έντονο θέμα συζήτησης είναι το συμβόλαιο του Γκουστάβο Πογέτ. Αυτό ολοκληρώνεται και τυπικά στις 31 Μαρτίου, με το κλίμα προς τον Ουρουγουανό τεχνικό να είναι αρκετά «βαρύ». Η αποτυχία πρόκρισης στο Euro, η απουσία του Κώστα Φορτούνη και άλλων παικτών από τις αποστολές και άλλες πολλές παράμετροι, έχουν φέρει τον «Γκας» στο στόχαστρο.

Απεναντίας, όμως, υπάρχουν και εκείνοι που δηλώνουν στήριξη στον Πογέτ, λέγοντας πως πρόκειται για έναν προπονητή που αξίζει κι άλλη ευκαιρία. Το γεγονός πως έφτασε τόσο κοντά στη διοργάνωση της Γερμανίας, καθώς και η αλλαγή που έφερε στο κλίμα εντός των αποδυτηρίων, του έφεραν ένθερμους υποστηρικτές. Όπως και να έχει πάντως, η απόφαση ανήκει στην ΕΠΟ, η οποία αναμένεται να τη γνωστοποιήσει σύντομα.

Η Ελλάδα μπορεί να βρει αντίπαλό της τον Γκουστάβο Πογέτ σε λίγους μήνες!
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

18:08 - 27.03.2024

Η Ελλάδα μπορεί να βρει αντίπαλό της τον Γκουστάβο Πογέτ σε λίγους μήνες!

Η Εθνική ομάδα είναι σε αναζήτηση του διαδόχου του Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος εμφανίζεται και πάλι φαβορί για την εθνική Ιρλανδίας. Την συγκεκριμένη ομάδα θ’ αντιμετωπίσει η Ελλάδα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο για το Nations League.

Ο Γκουστάβο Πογέτ ανέλαβε την Εθνική Ελλάδας τον Φεβρουάριο του 2022 και συγκεκριμένα στους 11 του μηνός. Σε 21 αγώνες ο ίδιος μέτρησε συνολικά 12 νίκες, δύο ισοπαλίες και επτά ήττες. Υπό τις οδηγίες του η «γαλανόλευκη» τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της στο Nations League, κάτι που της έδωσε την ευκαιρία να διεκδικήσει μέσω playoffs την πρόκριση στο Euro. Μία προσπάθεια που τελείωσε άδοξα, μετά τον «πικρό» αποκλεισμό από τη Γεωργία, που ήρθε έπειτα από τη διαδικασία των πέναλτι.

Τι θα κάνατε αν η απόφαση για τον Γκουστάβο Πογέτ ήταν στα χέρια σας:

Quiz Maker