Ο Κβαρατσχέλια μετά την πρόκριση επί της της Ελλάδας ανακοίνωσε ότι περιμένει παιδί κι αποκάλυψε το φύλο (vid)

Ο Κβαρατσχέλια μετά την πρόκριση επί της της Ελλάδας ανακοίνωσε ότι περιμένει παιδί κι αποκάλυψε το φύλο (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 23:45 - 26.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:51 - 26.03.2024

Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια αποκάλυψε μετά την πρόκριση της Γεωργίας επί της Ελλάδας ότι περιμένει παιδί και θα είναι αγόρι.

Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια μετά το ματς με την Εθνική Ελλάδας ήταν ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στον κόσμο.

Ένα έθνος περίμενε από τον άσο της ομάδας να οδηγήσει την εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της σε μεγάλη διοργάνωση. Ο ίδιος πάλεψε, αλλά δεν άντεξε και στο 108’ βγήκε με τράβηγμα στον προσαγωγό.

Είδε το υπόλοιπο της παράτασης και τη διαδικασία των πέναλτι από τον πάγκο και φυσικά στο τέλος πανηγύρισε έξαλλα με τους συμπαίκτες του και χιλιάδες οπαδούς που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο το εισιτήριο για το Euro 2024 στη Γερμανία. Στα αποδυτήρια, παράλληλα, πανηγύριζε σηκώνοντας κρατώντας καρέκλες και τραδουδώντας συνθήματα στο μικρόφωνο.

Στη συνέχεια και στη μεικτή ζώνη αποκάλυψε δημόσια ότι θα γίνει σύντομα πατέρας. Αποκάλυψε, μάλιστα και το φύλο λέγοντας ότι θα είναι αγόρι.

Δείτε το βίντεο με την αποκάλυψη του Κβαρατσχέλια έξω από τα αποδυτήρια του γηπέδου «Μπόρις Παϊχάτζε».

Μετά το ματς να θυμίσουμε ότι ο ηγέτης της Γεωργίας και της Νάπολι μίλησε στα ελληνικά ΜΜΕ και αναφέρθηκε στις ιστορικές στιγμές που ζει η Γεωργία. Αναλυτικά όσα είπε:

«Ευχαριστώ τον κόσμο. Γράψαμε ιστορία. Δείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα. Είναι σπουδαίες οι στιγμές για τη Γεωργία. Πριν το ματς είπα στους συμπαίκτες μου ότι παίζουμε 60.000 κόντρα σε 11 παίκτες. Τα καταφέραμε και πάμε σε ένα άλλο επίπεδο».

Για την Εθνική Ελλάδας σχολίασε: «Ήταν καλό ματς με παίκτες τοπ επιπέδου. Την επόμενη φορά ίσως πάει σε μία μεγάλη διοργάνωση. Ίσως την επόμενη φορά να νικήσουν. Να τους ευχηθώ καλή τύχη».