Τέλος ο Αναστασίου από την Κηφισιά - Απομένει η ανακοίνωση

Γιάννης Αναστασίου

i

© Intime

Τέλος ο Αναστασίου από την Κηφισιά - Απομένει η ανακοίνωση

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:08 - 05.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:26 - 05.12.2023

Χωρίζουν οριστικά οι δρόμοι του Γιάννη Αναστασίου με την Κηφισιά.

Παρελθόν από τον πάγκο της Κηφισιάς αποτελεί ο Γιάννης Αναστασίου. Από χθες σας είχαμε αναφέρει πως ο Έλληνας προπονητής... μετρούσε ώρες στον πάγκο της αθηναϊκής ομάδας και πλέον η απόφαση είναι οριστική.

Το βράδυ του Σαββάτου (2/12) η Κηφισιά γνώρισε την ήττα στο Αγρίνιο με 3-0 από τον Παναιτωλικό. Η νεοφώτιστη ομάδα βρέθηκε στην επικίνδυνη ζώνη και η βαριά ήττα έφερε σε δύσκολη θέση τον Γιάννη Αναστασίου.

Υπήρξε συζήτηση μεταξύ του έμπειρου προπονητή και των διοικούντων την ομάδα και αυτό που αποφασίστηκε είναι να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, με την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας τους να είναι πλέον θέμα ωρών.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως ήδη κυκλοφορούν σενάρια που θέλουν τον Γιάννη Αναστασίου να είναι πρώτος στόχος του ΟΦΗ για την αντικατάσταση του Βάλντας Νταμπράουσκας, που επίσης αποχώρησε από την κρητική ομάδα. Μένει να φανεί πόσο βάση έχουν τα συγκεκριμένα σενάρια.

Όσον αφορά στη θητεία του στη νεοφώτιστη ομάδα, ο 50χρονος τεχνικός κάθισε στον πάγκο σε 14 αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με απολογισμό δύο νίκες, πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό: Η βαθμολογία του πρώτου γύρου στη Stoiximan Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:55 - 04.12.2023

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό: Η βαθμολογία του πρώτου γύρου στη Stoiximan Super League

Η ΑΕΚ νίκησε τον Άρη μέσα στην «καυτή» της έδρα, την ώρα που ο ΠΑΟΚ προσπέρασε «σβηστά» τη Λαμία. Αμφότεροι μείωσαν τη διαφορά από την κορυφή στη βαθμολογία της Stoiximan Super League, εκεί όπου φιγουράρει ο Παναθηναϊκός.

Μπορεί μέχρι στιγμής η Κηφισιά να έχει αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα σε Άρη και ΑΕΚ, ωστόσο οι τρεις τελευταίες ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές άλλαξαν τα δεδομένα σε ότι αφορά το μέλλον του έμπειρου προπονητή.