«Βόμβες» Αλαφούζου για διαιτησία, Κυβέρνηση και ομάδες «δορυφόρους»: «Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει» (vid)

«Βόμβες» Αλαφούζου για διαιτησία, Κυβέρνηση και ομάδες «δορυφόρους»: «Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει» (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 22:54 - 17.02.2024 / Ανανεώθηκε: 23:19 - 17.02.2024

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος μετά το ματς με τη Λαμία εξέφρασε επίθεση για τη διαιτησία, για θυγατρικές ομάδες και τα μέτρα της Κυβέρνησης.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν έξαλλος μετά το ματς με τη Λαμία.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός λίγα λεπτά μετά τη λήξη μίλησε στην Cosmote TV κι αναφέρθηκε στη διαιτησία, σε ομάδες «δορυφόρους», αλλά και στην Κυβέρνηση. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Θέλω να διαμαρτυρηθώ για τη διαιτησία. Το πρωτάθλημα για να είναι αξιόπιστο πρέπει οι ομάδες να αντιμετωπίζουν τις ίδιες συνθήκες.

Έχουμε ομάδες που έχουν θυγατρικές ομάδες. Έχουμε διαιτητές οι οποίοι για οποιοδήποτε λόγο, είτε φοβούνται είτε για οτιδήποτε άλλο δεν θέλουν να σφυρίξουν εμάς. Δεν μας δίνουν ποτέ πέναλτι, γιατί οι βασικοί μας αντίπαλοι φωνάζουν ότι παίρνουμε συνέχεια πέναλτι. 

Σήμερα έχουμε και το άλλο που δείχνει ότι υπάρχει θέμα. Εκτός από τα αμφισβητούμενα πέναλτι αυτό που αποδεικνύει την απόλυτη προκατάληψη της διαιτησίας, είναι οι καθυστερήσεις που έδωσε. Τα 5 λεπτά καθυστερήσων ήταν αστεία. Το λέω για την ΚΕΔ, το για λέω για όλους. 

Έχουμε και τα αστεία μέτρα της κυβέρνησης. Δεν ξέρει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά. Έχουμε τα βλακώδη μέτρα της κυβέρνησης, κερασάκι στην τούρτα, ένα άχρηστο υπουργείο που δεν ξέρει το δεξί χέρι τι κάνει το αριστερό. Δεν πάει καθόλου καλά η κατάσταση. Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει»

Sportal Sunday Live με Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για τον τελικό του Final 8 & το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός