Τα highlights από το θρίλερ στη Λεωφόρο Παναθηναϊκός - Λαμία 2-2

Τα highlights από το θρίλερ στη Λεωφόρο Παναθηναϊκός - Λαμία 2-2

Sportal newsroom 23:01 - 17.02.2024 / Ανανεώθηκε: 23:02 - 17.02.2024

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις από την αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Λαμία 2-2.

Ο Παναθηναϊκός γκέλαρε με την αξιόμαχη Λαμία κι έχασε την ευκαιρία να περάσει μόνος πρώτος στην κορυφή πριν το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός.

Το «τριφύλλι» είχε ψυχολογία από τη νίκη στο Κύπελλο και τον κόσμο ξανά δίπλα του, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν μαχητικοί, είχαν και τύχη και πήραν τον βαθμό με 2-2, σημειώνοντας και τα δύο γκολ με δέκα παίκτες.

Στο 8' ο Σπόραρ είχε δοκάρι και στο 39' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μαρτίνεθ για σκληρό φάουλ στον Ακαϊντίν, αλλά η Λαμία προηγήθηκε στο 45'+1' με την γκολάρα του Καρλίτος.

Στο 45'+3' απάντησε ο Μπερνάρ και ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε μονότερμα τη Λαμία. Ο Γερεμέγεφ στο 59' σημείωσε το 2-1 με πλασέ, όμως, ο Βόκολος πέρασε στο ματς τον Τόσιτς και αυτός στην πρώτη του ενέργεια στο 68' έβγαλε τη σέντρα για να κάνει το 2-2 ο Τσιλούλης.

Ο Παναθηναϊκός στα λεπτά που απέμειναν έψαξε με λύσσα το 3-2, αλλά δεν το βρήκε. Μεγαλύτερη ευκαιρία του το τρομερό σουτ του Κώτσιρα στο 95', που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι!

«Βόμβες» Αλαφούζου για διαιτησία, Κυβέρνηση και ομάδες «δορυφόρους»: «Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:54 - 17.02.2024

«Βόμβες» Αλαφούζου για διαιτησία, Κυβέρνηση και ομάδες «δορυφόρους»: «Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει» (vid)

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος μετά το ματς με τη Λαμία εξέφρασε επίθεση για τη διαιτησία, για θυγατρικές ομάδες και τα μέτρα της Κυβέρνησης.

Δείτε τα highlights του δραματικού αγώνα και φωτορεπορτάζ από το ματς: