Ανακοινώθηκε από την Κασίμπασα ο Γιαννιώτης

Ανδρέας Γιαννιώτης

i

©Kasimpasa

Ανακοινώθηκε από την Κασίμπασα ο Γιαννιώτης

Κώστας Τσιακλής 22:58 - 07.08.2023 / Ανανεώθηκε: 22:59 - 07.08.2023

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία αφού ανακοινώθηκε από την Κασίμπασα.

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία αφού ανακοινώθηκε από την Κασίμπασα. Ο Έλληνας τερματοφύλακας θα τεθεί αντιμέτωπος με αρκετούς Έλληνες, όπως με τον Τάσο Μπακασέτα, τον Μανώλη Σιώπη και τον Δημήτρη Πέλκα.

Ο Γιαννιώτης έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο ωστόσο δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Αυτός θα είναι στην Τουρκία και πιο συγκεκριμένα η Κασίμπασα. Προς το παρών δεν έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες τη συμφωνίας και έτσι παραμένει άγνωστη η διάρκεια του συμβολαίου που υπέγραψε ο 30χρονος άσος.

Στην Τουρκία ο Γιαννιώτης θα τεθεί αντιμέτωπος εκτός απροόπτου και με άλλους συμπατριώτες μας. Υπενθυμίζουμε ότι στην Τραμπζονσπόρ αγωνίζονται οι Τάσος Μπακασέτας και Μανώλης Σιώπης ενώ ο Δημήτρης Πέλκας βρίσκεται στο ρόστερ της Μπασακσεχίρ. Στη Σίβασπορ παίζει και ο Χαρίλαος Χαρίσης. Η Κασίμπασα θα κάνει την πρεμιέρα της στο τουρκικό πρωτάθλημα το ερχόμενο Σάββατο (12/08) όταν θα υποδεχθεί την Ανκαραγκουτσού.

Αυτή θα είναι η δεύτερη ομάδα του εξωτερικού στην οποία θα αγωνιστεί ο Γιαννιώτης αφού την περίοδο 2019-2020 είχε αγωνιστεί στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Εκεί κατέγραψε εννέα συμμετοχές και τρεις ανέπαφες εστίες.

Στην Ελλάδα ο Γιαννιώτης πέρασε από αρκετές ομάδες και μεταξύ άλλων έπαιξε σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Πανιώνιο και Ατρόμητο. Μάλιστα στον τελευταίο αγωνίστηκε σε τρεις διαφορετικές θητείες (2017-2018, 2020-2021 και 2021-2023). Με τους Περιστεριώτες κατέγραψε συνολικά 100 συμμετοχές και 31 ανέπαφες εστίες. Στην καριέρα του έχει και τρείς τίτλους. Συγκεκριμένα κατέκτησε ένα κύπελλο Ελλάδας με τον Ολυμπιακό (2015), ένα πρωτάθλημα και ένα σούπερ καπ Ισραήλ (2020).