Χάμες και Μόουρα γνώρισαν την αποθέωση στην παρουσίαση τους από τη Σάο Πάολο (vid)

Λούκας Μόουρα - Χάμες Ροντρίγκες

i

©glomex

Χάμες και Μόουρα γνώρισαν την αποθέωση στην παρουσίαση τους από τη Σάο Πάολο (vid)

Κώστας Τσιακλής 19:29 - 07.08.2023

Χάμες Ροντρίγκες και Λούκας Μόουρα παρουσιάστηκαν από τη Σάο Πάολο πριν από το παιχνίδι με την Ατλέτικο Μινέιρο και γνώρισαν την αποθέωση.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Χάμες Ροντρίγκες, συνεχίζει την καριέρα του στη Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Ο Κολομβιανός παρουσιάστηκε από τη νέα του ομάδα μαζί με τον Λούκας Μόουρα πριν το παιχνίδι με την Ατλέτικο Μινέιρο και οι εξέδρες πήραν «φωτιά».

Ο Χάμες Ροντρίγκες αποχώρησε τον περασμένο Απρίλιο από τον Ολυμπιακό και έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αυτός είναι η Σάο Πάολο στην οποία θα αγωνίζεται και ο Λούκας Μόουρα που έμεινε ελεύθερος από την Τότεναμ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές παρουσιάστηκαν από τη νέα τους ομάδα πριν από το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ατλέτικο Μινέιρο. Όπως ήταν λογικό γνώρισαν την αποθέωση, με τις εξέδρες να παίρνουν «φωτιά». Αρκετοί φίλοι της Σάο Πάολο αλλά και η μασκότ του συλλόγου φωτογραφήθηκαν μαζί τους ενώ από τη γιορτή δεν έλειψαν και τα κονφετί. Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Διπλό για την Ατλέτικο Μινέιρο με αδιανόητη γκολάρα από τον Χουλκ!

Ο Λούκας Μόουρα πραγματοποίησε το ντεμπούτο του (ο Χάμες δεν έπαιξε) όμως αυτό δεν συνοδεύτηκε με νίκη. Αυτός που «έκλεψε» την παράσταση ήταν ο Χουλκ που πέτυχε μια αδιανόητη γκολάρα για τους φιλοξενούμενους.

Η μαγική ασίστ, ο «κεραυνός» έξω από την περιοχή και το απίθανο φάουλ: Το νέο σόου του Μέσι κόντρα στη Ντάλας (vids)
REST OF THE WORLD

08:35 - 07.08.2023

Η μαγική ασίστ, ο «κεραυνός» έξω από την περιοχή και το απίθανο φάουλ: Το νέο σόου του Μέσι κόντρα στη Ντάλας (vids)

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν γι' ακόμη μία φορά ο πρωταγωνιστής της Ίντερ Μαϊάμι κόντρα στο Ντάλας FC, καθώς χάρισε το εισιτήριο στην ομάδα του για τα προημιτελικά του League Cup.

Ο 37χρονος επιθετικός φημίζεται για τα πολύ δυνατά του σουτ και το απέδειξε ξανά στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Συγκεκριμένα ο Χουλκ σκόραρε στο τέταρτο λεπτό της αναμέτρησης με απευθείας εκτέλεση φάουλ σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου. Αυτό ήταν και το 22ο φετινό γκολ για τον πολύπειρο επιθετικό. Δείτε το γκολ στο πιο κάτω βίντεο:

Η Ατλέτικο Μινέιρο πέτυχε και δεύτερο τέρμα με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κριστιάν Παβόν στο 69’. Με τη νίκη τους οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στη 10η θέση με 24 βαθμούς και βρίσκονται μόλις δύο βαθμούς πίσω από τη Σάο Πάολο.