Με το «καλημέρα» στα πάρτι ο Χάμες Ροντρίγκες...
i

© Instagram

Με το «καλημέρα» στα πάρτι ο Χάμες Ροντρίγκες...

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:19 - 05.08.2023

Δεν έχει περάσει ούτε μία εβδομάδα από τη στιγμή που ο Χάμες Ροντρίγκες ανακοινώθηκε από τη Σάο Πάολο. εντούτοις τα πάρτι στη Βραζιλία άρχισαν με το... καλημέρα.

Την καριέρα του στη Βραζιλία συνεχίζει ο Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος ανακοινώθηκε πριν από λίγες μέρες από τη Σάο Πάολο. Ο Κολομβιανός μέσοεπιθετικός που είχε μείνει χωρίς ομάδα μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, υπέγραψε με τη βραζιλιάνικη ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια και απ' ότι φαίνεται δεν έχασε χρόνο όσον αφορά την προσαρμογή του.

Ο Κολομβιανός άσος με το... καλημέρα αποφάσισε να επισκεφθεί ένα πάρτι, στο οποίο μεταξύ άλλων βρίσκονταν celebrities και μοντέλα από την χώρα του καφέ. Ο ίδιος φωτογραφήθηκε, μάλιστα, με την καλλονή, Ράφα Κάλιμαν, η οποία αριθμεί 22 εκατ. followers στο Twitter. Αυτή ήταν και η φωτογραφία που τον πρόδωσε, με αποτέλεσμα να επικρατήσει γκρίνια.

Η κίνηση αυτή του Χάμες προκάλεσε έντονη συζήτηση από τους φίλαθλους της ομάδας, αφού 31χρονος θα έπρεπε να προπονείται για να είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του με την Ατλέτικο Μινέιρο. Η αναμέτρηση της Σάο Πάολο είναι προγραμματισμένη για τις 6 Αυγούστου.

© Instagram

«Oύτε δύο μήνες δεν θα μείνει ο Χάμες στη Σάο Πάολο - Θα τον πετάξουν έξω με τις κλωτσιές»: Η... ήρεμη τοποθέτηση δημοσιογράφου για τον Ροντρίγκες

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Χάμες Ροντρίγκες,  αποχώρησε από τους Πειραιώτες τον περασμένο Απρίλιο και έκτοτε βρισκόταν χωρίς ομάδα, μέχρι να βρεθεί τελικά η Σάο Πάολο στον δρόμο του. 

Τη συγκεκριμένη μεταγραφική κίνηση κλήθηκε να σχολιάσει ο δημοσιογράφος, Ιβάν Μεχία, ο οποίος δεν ήταν και τόσο... ψύχραιμος στην τοποθέτηση του. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις ιδιοτροπίες του 31χρονου, υποστηρίζοντας πως αυτές θα του κοστίσουν τη θέση του στην ομάδα.

«Κάποτε ήταν μία φιγούρα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όμως πλέον ζει με τις αναμνήσεις και τις ιδιοτροπίες του», ανέφερε σε πρώτο χρόνο ο ρεπόρτερ. Εν συνεχεία ρωτήθηκε για το ποια πιστεύει πως θα είναι η πορεία του Χάμες Ροντρίγκες, με τον ίδιο να απαντά ότι:

«Κράξιμο» στον Χάμες Ροντρίγκες από ιστοσελίδα της πατρίδας του: «Κακές σχέσεις με προπονητές, μεγάλος μισθός και "φτωχές" επιδόσεις»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:49 - 24.07.2023

«Κράξιμο» στον Χάμες Ροντρίγκες από ιστοσελίδα της πατρίδας του: «Κακές σχέσεις με προπονητές, μεγάλος μισθός και "φτωχές" επιδόσεις»

Τους πιθανούς λόγους που μία ομάδα δεν θα ήθελε να κάνει δικό της τον Χάμες Ροντρίγκες, ανέφερε σε εκτενές της αφιέρωμα η ιστοσελίδα «Antenna2».

«Θα είναι κακή. Δεν θα αντέξει ούτε δύο μήνες εκεί πέρα. Όταν ο Φελίπε Μέλο ανακαλύψει το ποιόν του στο πρώτο ματς θα τον πετάξει έξω με τις κλωτσιές. Τότε ο Χάμες θα προσποιείται πάλι ότι έχει πρόβλημα με τη γάμπα του, δεν θα παίζει και θα κατηγορεί τον προπονητή του».