Η συγκινητική ανάρτηση του Γιαννούλη: «Δεν φανταζόμουν ποτέ όμως πόσο δύσκολο είναι να πεις το αντίο»

Κώστας Γιαννούλης

i

/©Intime

Η συγκινητική ανάρτηση του Γιαννούλη: «Δεν φανταζόμουν ποτέ όμως πόσο δύσκολο είναι να πεις το αντίο»

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:52 - 15.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:32 - 29.05.2024

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Κώστα Γιαννούλη μέσω των social media.

Τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια αποφάσισε να «κρεμάσει» ο Κώστας Γιαννούλης σε ηλικία 36 ετών και μετά από 19 χρόνια επαγγελματικής καριέρας. Ο αρχηγός του ΟΦΗ, ο οποίος έπαιξε τον τελευταίο του αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό το περασμένο Σάββατο (11/5) στο «Γεντί Κουλέ» με τοποθέτηση του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram είπε το δικό του αντίο ευχαριστώντας όλους όσους βρέθηκαν στον δρόμο του στις δύο δεκαετίες της καριέρας του στο ποδόσφαιρο.

Η ανάρτηση του Γιαννούλη:

«Η σκέψη υπήρχε μήνες στο μυαλό μου και το τελευταίο διάστημα είχε πλέον γίνει οριστική μέσα μου.

Δεν φανταζόμουν ποτέ όμως πόσο δύσκολο είναι να πεις το αντίο.

Πόσο δύσκολο είναι να βάλεις τίτλους τέλους, ουσιαστικά, σε μια ολόκληρη ζωή.

Σε τόσες αναμνήσεις.

Στα όνειρα που έγιναν πραγματικότητα. Από το ποδόσφαιρο αποχωρώ γεμάτος.

Κέρδισα σεβασμό, εκτίμηση, φίλους. Δοκίμασα τον εαυτό μου. Χάρηκα, έκλαψα, λυπήθηκα, απογοητεύτηκα.

Το πιο σημαντικό είναι πως ο μικρός Κώστας μεγάλωσε και χάρη στο ποδόσφαιρο έγινε καλύτερος άνθρωπος. Έγινα πατέρας και είχα τη χαρά τα παιδιά μου να με δουν να αγωνίζομαι.

Η ποδοσφαιρική διαδρομή μου είχε διαφόρους σταθμούς που ο καθένας τους μου δίδαξε πράγματα. Κάθε ομάδα, κάθε πόλη που έζησαν για μένα έγιναν το «σπίτι» μου.

Δέθηκα και πάλεψα για την καθεμία από αυτές. Με τις καλές και τις κακές στιγμές μου προσπάθησα να είμαι δίκιος, έντιμος και μαχητής, αξίες που απέκτησα από την οικογένειά μου.

Δεν ξέρω πως θα είναι η ζωή μετά το ποδόσφαιρο, αυτό που γνωρίζω όμως είναι πως το ποδόσφαιρο για μένα θα είναι μαζί με την οικογένειά μου το μεγαλύτερο δώρο που μου πρόσφερε η ζωή και θα είμαι ευγνώμων γι’ αυτό αιώνια!

ΥΓ: Στα 19 χρόνια της επαγγελματικής μου καριέρας υπήρξαν άνθρωποι που σημάδεψαν την πορεία μου. Τους οφείλω ένα ευχάριστω για μία υπόκλιση για όσα μου χάρισαν.

Το ίδιο και σε όλους όσους συνεργάστηκα από προπονητές, συμπαίκτες, ιατρούς, σταφ και αντιπάλους. Εκτός από ευχαριστώ, οφείλω και μία συγγνώμη σε όσους μπορεί να στεναχώρησα.

Με εκτίμηση

Κώστας Γιαννούλης».

🔴Sportal Studio Live με Ολυμπιακός - ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός