Γιοβάνοβιτς: «Ο Αϊτόρ έχει δρόμο μπροστά του αλλά είναι εγωιστής - Δίκαια κερδίσαμε»
i

© Intime

Γιοβάνοβιτς: «Ο Αϊτόρ έχει δρόμο μπροστά του αλλά είναι εγωιστής - Δίκαια κερδίσαμε»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:35 - 16.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:21 - 16.09.2023

Στην επιστροφή του Αϊτόρ στο γκολ στάθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μιλώντας μετά το νικηφόρο 5-0 του Παναθηναϊκού κόντρα στον Παναιτωλικό.

Με τον καλύτερο τρόπο επέστρεψε ο Παναθηναϊκός από τη διακοπή των εθνικών ομάδων, αφού κόντρα στον Παναιτωλικό επικράτησε με 5-0. Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε στον Αϊτόρ, ο οποίος επέστρεψε στο γκολ μετά τις 9 Οκτωβρίου του 2022. Ειδικότερα, ο Σέρβος τεχνικός υποστήριξε πως ο Ισπανός έχει δρόμο ακόμα μπροστά του, ωστόσο επειδή είναι εγωιστής θα τα καταφέρει. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιοβάνοβιτς: 

Για το παιχνίδι:

«Σίγουρα ήταν ερωτηματικό το πως θα αντιδράσουμε στο πρώτο παιχνίδι. Τα παιχνίδια εδώ μέσα είναι δύσκολα. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Είχαμε καλές φάσεις και καλούς συνδυασμούς στο ματς. Δίκαια κερδίσαμε».

Κωνσταντίνου για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: «Με πήρε ο Κόκκαλης τηλέφωνο και μου είπε “καλωσόρισες” - Γιατί πανηγύρισα το γκολ με τον Παναθηναϊκό»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:02 - 16.09.2023

Κωνσταντίνου για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: «Με πήρε ο Κόκκαλης τηλέφωνο και μου είπε “καλωσόρισες” - Γιατί πανηγύρισα το γκολ με τον Παναθηναϊκό»

Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου σε συνέντευξη που έδωσε στους betarades.gr μίλησε μεταξύ άλλων για το τηλεφώνημα του Σωκράτη Κόκκαλη αλλά και για το λόγο που πανηγύρισε κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Για τον Αϊτόρ:

«Πρωτίστως η επιστροφή του στη δράση είναι σημαντική για την ομάδα, γιατί είχε δώσει πολλά στον Παναθηναϊκό. Έχει ακόμα δρόμο μπροστά του γιατί έρχονται δύσκολα παιχνίδια. Είναι εγωιστής και με την βοήθεια των υπόλοιπων θα επιστρέψει στην αγωνιστική κατάσταση που είχε στο παρελθόν».

Σούρερ: «Μάλλον είχαμε παραπάνω σεβασμό στον Παναθηναϊκό από ότι έπρεπε»

Από μεριάς του ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γκάμπριελ Σούρερ, δεν έκρυψε την απογοήτευση για το αποτέλεσμα. Ο ίδιος, μάλιστα, υποστήριξε πως δεν περίμενε η ομάδα του να δεχτεί τόσα πολλά τέρματα από το «τριφύλλι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σούρερ:

«Σίγουρα δεν το περιμέναμε αυτο. Δουλέψαμε πολυ καλά όλη την εβδομάδα. Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα αλλά δεν περίμενα να χάσουμε με τόσα γκολ. Τα πρώτα 15-20 λεπτά, ήμασταν καλοί. Μας έβαλαν το γκολ και δεν αντιδράσαμε καλα. Μάλλον είχαμε παραπάνω σεβασμό στον Παναθηναϊκό από ότι έπρεπε. Το μόνο φάρμακο που ξέρω είναι να δουλέψουμε πιο σκληρά και να δουλέψουμε και στο ψυχολογικό κομμάτι»