Γιόβετιτς: «Στο πρώτο ματς σκόραραν τρεις φορές αλλά είχαν ίσως 3 - 4 ευκαιρίες»

O Στεφάν Γιόβετιτς

Γιόβετιτς: «Στο πρώτο ματς σκόραραν τρεις φορές αλλά είχαν ίσως 3 - 4 ευκαιρίες»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:53 - 29.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:27 - 30.11.2023

Ο Στεφάν Γιόβετιτς μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στη Φράιμπουργκ, κάνοντας αναφορά στην αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης» και την ατυχία της ομάδας του.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει μακριά από την έδρα του τη Φράιμπουργκ, θέλοντας να πάρει θετικό αποτέλεσμα στη Γερμανία. Μιλώντας για το παιχνίδι, ο Στεφάν Γιόβετιτς στάθηκε στην ατυχία της ομάδας του, όσον αφορά το πρώτο παιχνίδι. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιόβετιτς:

Για την εμπειρία του κόντρα στη Φράιμπουργκ: «Ναι έχω βρεθεί 2 χρόνια στη Γερμανία. Ξέρω πολύ καλά τη Φράιμπουργκ. Είναι πολύ καλή ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Πολύ δυνατή ομάδα. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι. Ένα σκληρό και δυνατό παιχνίδι. Όμως - όπως δείξαμε στο πρώτο ματς - μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε. Στο πρώτο ματς σκόραραν 3 φορές αλλά είχαν ίσως 3 - 4 ευκαιρίες. Ήμασταν άτυχοι. Μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε και έχουμε προετοιμαστεί για αυτό»

Μαρτίνεθ: «Είμαστε έτοιμοι και φιλόδοξοι για να δείξουμε τον πιο καλό μας εαυτό αλλά και την ταυτότητά μας»
EUROPA LEAGUE

19:34 - 29.11.2023

Μαρτίνεθ: «Είμαστε έτοιμοι και φιλόδοξοι για να δείξουμε τον πιο καλό μας εαυτό αλλά και την ταυτότητά μας»

Στην ετοιμότητα της ομάδας του εν όψει Φράιμπουργκ στάθηκε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, μιλώντας για το επερχόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού όσον αφορά το UEFA Europa League.

Για τους χαμένους βαθμούς: «Θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι γιατί στο τέλος οι λεπτομέρειες σε βοηθούν να πας στον επόμενο γύρο. Σίγουρα το πρώτο ματς δεν ήταν και το καλύτερο από πλευράς συγκέντρωσης. Όπως είπε ο κόουτς έχουμε προοδεύσει και ωριμάσει πολύ. Αύριο θα είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί έτσι ώστε να μην αφήσουμε τις λεπτομέρειες να μας χαλάσουν ένα καλό παιχνίδι».