Γιόνσον: «Δεν μετάνιωσα ούτε ένα δευτερόλεπτο που ήρθα στην Ελλάδα για την ΑΕΚ»

Γενς Γιόνσον

i

Γενς Γιόνσον/©Intime

Γιόνσον: «Δεν μετάνιωσα ούτε ένα δευτερόλεπτο που ήρθα στην Ελλάδα για την ΑΕΚ»

Κώστας Τόπας 09:13 - 23.03.2023

Ο Γενς Γιόνσον σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο της πατρίδας του, μίλησε για την Ελλάδα και για την εμπειρία του στην ΑΕΚ.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα «bold.dk», ο Γενς Γιόνσον μίλησε για την εμπειρία του στην Ελλάδα και την ΑΕΚ και τόνισε δικαιωμένος από την απόφασή του.

«Τελικά είναι μια φανταστική εμπειρία η Ελλάδα και η ΑΕΚ. Είχα πολύ μεγάλες ανησυχίες πριν έρθω, αλλά τώρα κατάλαβα ότι η Αθήνα είναι η πιο cool πόλη και η ΑΕΚ μία πολύ μεγάλη ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό να είσαι σε σύλλογο που παίζει για τίτλου και να πρωταγωνιστείς», ανέφερε αρχικά ο 30χρονος Δανός χαφ.

«Έχω εγκατασταθεί πολύ καλά πλέον και είμαι πολύ χαρούμενος με την πόλη, το κλαμπ και τη ζωή στην Ελλάδα. Η Αθήνα πραγματικά με εξέπληξε. Είναι μια φανταστική εμπειρία μέχρι στιγμής όλες οι αμφιβολίες που είχα έχουν εξαφανιστεί. Δεν το μετάνιωσα ούτε ένα δευτερόλεπτο», σημείωσε στη συνέχεια ο Γιόνσον ο οποίος παραδέχθηκε ότι η διαφορά με το πρωτάθλημα της Ισπανίας είναι εμφανής, αλλά προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα στη ζωή στην Αθήνα και δεν έχει μετανιώσει για την απόφασή του να δεχτεί την πρόταση της ΑΕΚ.

Οσον αφορά την ελληνική γλώσσα, ο Γιόνσον τόνισε ότι: «Το προσπάθησα με το αλφάβητο, αλλά δεν θέλω να μπω σε αυτό. Το αφήνω πίσω μου…». 

Τέλος, ο 30χρονος μέσος αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο τον προσεγγίζουν οι φίλοι της ΑΕΚ: «Γενικά μου αρέσει η ιδιωτικότητα. Αλλά στην ΑΕΚ ζω έντονα και την άλλη πλευρά, την ένταση που προκαλεί το ποδόσφαιρο. Οι οπαδοί με αναγνωρίζουν στο δρόμο και είναι ωραίο. Το πάθος των οπαδών μας είναι μεγάλο για την ομάδα», κατέληξε.