Λυτρωτής Καμπιάσο χάρισε τη νίκη στη Γιουβέντους με buzzer beater

Παίκτες Γιουβέντους

i

Photo by Valerio Pennicino/Getty Images

Λυτρωτής Καμπιάσο χάρισε τη νίκη στη Γιουβέντους με buzzer beater

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:47 - 28.10.2023 / Ανανεώθηκε: 00:09 - 29.10.2023

Η Γιουβέντους ήταν σαφώς ανώτερη κόντρα στη Βερόνα, έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, είχε δύο ακυρωθέν γκολ και τελικά βρήκε το γκολ της νίκης (1-0) με τον Καμπιάσο στις καθυστερήσεις.

Ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη! Παιχνίδι για έναν ήταν η αναμέτρηση στο Τορίνο, με τη Γιουβέντους να είναι η απόλυτη κυρίαρχος, να χάνει ένα τσουβάλι ευκαιρίες και να έχει και δύο ακυρωθέν γκολ. Τελικά, η λύτρωση ήρθε στο 90+6', με το γκολ του Καμπιάσο να δίνει τη νίκη (1-0) επί της Βερόνα (που τόσο άξιζε) στη Γηραιά Κυρία.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν «καθαρίσει» τον αγώνα από νωρίς, καθώς στο 13ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Μόιζ Κεν για χιλιοστά ως οφσάιντ, ενώ ο ίδιος παίκτης από καλή θέση απείλησε στο 19’. Σε ένα ημίχρονο-μονότερμα τελευταία καλή στιγμή ήταν η κεεφαλιά του Βλάχοβιτς που πέρασε για λίγο άουτ.

Στην επανάληψη οι «μπιανκονέρι» είδαν ένα ακόμη γκολ τους να ακυρώνεται για οφσάιντ, πάλι με τον Μόιζ Κεν, ενώ πάλι η μία ευκαιρία διαδεχόταν την άλλη, με τον Λορέντζο Μοντιπό να κάνει πολλές επεμβάσεις. Στην τελευταία φάση του αγώνα όμως, η Γιούβε βρήκε τη λύση. Ο Μίλικ είχε κεφαλιά στο δοκάρι, αλλά ο Λοκατέλι πήρε το ριμπάουντ κι έκανε το τελικό 1-0.

Η 10Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ SERIE A

Η 11Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ SERIE A

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A