Ήττα για τη Φιορεντίνα που έχασε την ευκαιρία να μπει τετράδα - Ισοπαλία μεταξύ της Ουντινέζε και της Λέτσε
i

©Photo by Matteo Ciambelli/DeFodi Images via Getty Images

Ήττα για τη Φιορεντίνα που έχασε την ευκαιρία να μπει τετράδα - Ισοπαλία μεταξύ της Ουντινέζε και της Λέτσε

Δημήτρης Χούπης 23:51 - 23.10.2023 / Ανανεώθηκε: 00:20 - 24.10.2023

Η Φιορεντίνα ηττήθηκε με 0-2 από την Έμπολι και έχασε την ευκαιρία να μπει στην τετράδα, ενώ στο άλλο παιχνίδι της ημέρας Ουντινέζε και Λέτσε έμειναν στο 1-1.

Η Έμπολι πήρε ένα τεράστιο «διπλό» στην έδρα της Φιορεντίνα, της οποίας επικράτησε με 2-0 για την ένατη αγωνιστική της Serie A

Η Έμπολι ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία με τον Καμπιάγκι στο έκτο μόλις λεπτό. Στη συνέχεια η Φιορεντίνα ήταν αυτή που έχανε τις ευκαιρίες τη μία μετά την άλλη, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ. Στο 21ο λεπτό ο Καπούτο πήρε μια πάσα μέσα στην περιοχή και με ένα όμορφο τελείωμα έκανε το 1-0. Στο 45+1' η Έμπολι βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Καπούτο, το οποίο όμως ακυρώθηκε για χέρι.

Στο δεύτερο μέρος οι «βιόλα» αύξησαν την πίεση, αλλά η Έμπολι είχε σταθεί αρκετά καλά αμυντικά, μην αφήνοντας τους αντιπάλους τους να πλησιάσουν την περιοχή τους εύκολα. Ωστόσο και πάλι το γκολ το βρήκαν οι φιλοξενούμενοι. Στο 81' ο Φατζίνι έδωσε στον Γκιασί, ο οποίος με σουτ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του και «κλείδωσε» τη νίκη.

Ισοπαλία μεταξύ της Ουντινέζε και της Λέτσε

Ουντινέζε και Λέτσε έμειναν στο 1-1 για την ένατη αγωνιστική της Serie A, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. 

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο καμία δεν το κατάφερε. Η Λέτσε ήταν αυτή που απείλησε πρώτη με τον Στρεφέτζα στο 12', αλλά το σουτ πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι. Οχτώ λεπτά μετά η Ουντινέζε με τον Τοβέν είχε μια ευκαιρία και δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμα μία απειλή.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου αμφότερες οι ομάδες είχαν από μία καλή ευκαιρία. Καμία όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ούντινε άνοιξε το σκορ στο 49' με τον Τοβέν, ο οποίος από τα έντεκα βήματα έκανε το 1-0. Νωρίτερα μάλιστα είχαν «προειδοποίησε» με τον Σαξές, ο οποίος δύο φορές δεν μπόρεσε να «νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στη συνέχεια η Λέτσε είχε ευκαιρίες να ισοφαρίσει, ώσπου το πέτυχε. Στο 83' Σανσόνε έκανε μια σέντρα στην περιοχή, ο Πίκολι την εκμεταλλεύτηκε και έκανε το 1-1, σκορ το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (10ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ