Κλείνει η κερκίδα των οργανωμένων της Γιουβέντους μετά τη ρατσιστική επίθεση στον Λουκάκου

Ρομέλου Λουκάκου

i

Ρομέλου Λουκάκου/PrtScr

Κλείνει η κερκίδα των οργανωμένων της Γιουβέντους μετά τη ρατσιστική επίθεση στον Λουκάκου

Sportal newsroom 18:20 - 06.04.2023

Η κερκίδα των οργανωμένων της Γιουβέντους κλείνει μετά τη ρατσιστική επίθεση που έγινε προς τον Ρομελού Λουκάκου.

Ο αγώνας της Γιουβέντους με την Ίντερ για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου είχε σημαδευτεί από τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε ο Ρομελού Λουκάκου από τους οπαδούς της «γηραιάς κυρίας». Συγκεκριμένα μετά το γκολ του ο Βέλγος είχε κάνει κίνηση προς τους οργανωμένους οπαδούς να σωπάσουν, με αποτέλεσμα να δεχθεί... αρκετά άσχημα σχόλια. 

Μεταξύ άλλων ακούστηκαν και ήχοι μαϊμούς. Μετά τον αγώνα ο αθλητικός διευθυντής τιμώρησε με κλείσιμο την κερκίδα των οργανωμένων για μια αγωνιστική. Παράλληλα τιμωρήθηκαν και τρεις παίκτες, δύο της Ίντερ και ένας της Γιουβέντους. Ο λόγος γίνεται για το Χαντάνοβιτς και τον Λουκάκου από τους «νερατζούρι», οι οποίοι «έφαγαν» μία αγωνιστική, ενώ ο Κουαρδάδο από την ομάδα του Τορίνο θα χάσει τρία ματς και συγκεκριμένα αυτά με Λάτσιο, Σασουόλο και Νάπολι. Από την άλλη οι άλλοι δύο θα απουσιάσουν από τον αγώνα της Παρασκευής (7/4) με τη Σαλερνιτάνα.

«Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Το πέρασα το 2019, το περνάω και το 2023. Ελπίζω η Λίγκα αυτή τη φορά να πάρει σοβαρά μέτρα γιατί αυτό το παιχνίδι πρέπει να το απολαμβάνουν όλοι. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα υποστήριξης. Γ@@@@@ε τον ρατσισμό», είχε γράψει ο Λουκάκου στον λογαριασμό του στο Instagrma μετά από το περιστατικό.