Ο Λιούις Χάμιλτον βρίσκεται στο πλευρό του Λουκάκου για τις ρατσιστικές επιθέσεις

Μαξ Φερστάπεν - Λιούις Χάμιλτον

i

©Photo by Gongora/NurPhoto via Getty Images

Ο Λιούις Χάμιλτον βρίσκεται στο πλευρό του Λουκάκου για τις ρατσιστικές επιθέσεις

Θάνος Λυμπερόπουλος • 12:21 - 06.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Μετά απ' όσα έγιναν στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Ίντερ, ο οδηγός της Mercedes πήρε θέση στήριξης στον Βέλγο επιθετικό.

Ίντερ και Γιουβέντους έμειναν ισόπαλες με 1-1 στην μεταξύ τους αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας αφήνοντας ανοικτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς που θα γίνει στο «Τζουζέπε Μεάτσα».

Ο Ρομελού Λουκάκου έγινε για ακόμα μια φορά αποδέκτης ρατσιστικών επιθέσεων απ’ τους φίλους της «Μεγάλης Κυρίας», για αυτό και πανηγύρισε προκλητικά στο γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Πολλοί άνθρωποι εκτός του ποδοσφαιρικού χώρου, έσπευσαν να πάρουν θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα με τον Λιούις Χάμιλτον να είναι ένας απ’ αυτούς. 

Ρατσιστικά συνθήματα και ήχοι μαϊμούς από τους οπαδούς της Γιουβέντους στον Λουκάκου (vid)
SERIE A

09:12 - 05.04.2023

Ρατσιστικά συνθήματα και ήχοι μαϊμούς από τους οπαδούς της Γιουβέντους στον Λουκάκου (vid)

Ο Ρομέλου Λουκάκου έγινε αποδέκτης ρατσιστικών ύβρεων, μετά το γκολ που πέτυχε για να ισοφαρίσει για λογαριασμό της Ίντερ στο ντέρμπι με την Γιουβέντους, προτού δει τη δεύτερη κίτρινη για τον πανηγυρισμό του κι αποβληθεί.

Ο οδηγός της Mercedes που έχει κερδίσει επτά φορές το πρωτάθλημα της Formula 1, θέλησε να σταθεί στο πλευρό του Λουκάκου όπως έχει κάνει κι άλλες φορές στο παρελθόν σε διαφορετικά περιστατικά που έχουν όμως την ίδια βαρύτητα.

Ο Χάμιλτον άφησε ένα σχόλιο κάτω απ’ την φωτογραφία που δημοσίευσε ο Βέλγος επιθετικός στο προσωπικό του προφίλ γράφοντας: «Αυτό είναι αρκετό και προχωρά» για να καταστεί σαφές πως βρίσκεται απέναντι από όσους χρησιμοποιούν ρατσιστικά σχόλια.