Η Γιουβέντους επιδιώκει να κάνει επέκταση συμβολαίου στον Βλάχοβιτς

Ντούσαν Βλάχοβιτς

i

Ντούσαν Βλάχοβιτς/©Photo by Pedro Fiúza/NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

Η Γιουβέντους επιδιώκει να κάνει επέκταση συμβολαίου στον Βλάχοβιτς

Sportal newsroom 10:53 - 11.09.2023 / Ανανεώθηκε: 10:54 - 11.09.2023

Η Γιουβέντους, μετά το καλοκαιρινό σήριαλ με τον Βλάχοβιτς, θέλει να εξασφαλίσει για όσο το δυνατόν περισσότερο την παραμονή του στο σύλλογο, ξεκινώντας συζητήσεις για ανανέωση συμβολαίου με τον παίκτη.

Για ένα μεγάλο διάστημα το περασμένο καλοκαίρι, Γιουβέντους και Τσέλσι συζητούσαν σε προχωρημένο επίπεδο την πιθανότητα ανταλλαγής του Ντούσαν Βλάχοβιτς με τον Ρομέλου Λουκάκου.

Εν τέλει, η ανταλλαγή αυτή δεν έγινε και τα πράγματα παρέμειναν ως έχουν. Ο Βλάχοβιτς μάλιστα, δεσμεύεται με συμβόλαιο με την «γηραία κυρία», μέχρι το 2026.

Οι «μπιανκονέρι», επιθυμούν να δέσουν τον Σέρβο φορ και είναι έτοιμοι να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο μέχρι το 2027, προσθέτοντας δηλαδή έναν επιπλέον χρόνο στο ήδη υπάρχον.

Ο Βλάχοβιτς και ο ατζέντης του, εμφανίζονται θετικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και θα συζητήσουν με τη Γιουβέντους το εν λόγω ζήτημα, κατά πάσα πιθανότητα μέσα στον Οκτώβριο.

Μετά από 100 χρόνια η Γιουβέντους πωλείται
SERIE A

10:17 - 11.09.2023

Μετά από 100 χρόνια η Γιουβέντους πωλείται

Η εταιρεία επενδύσεων Exor, ιδιοκτήτρια της Γιουβέντους, σκέφτεται να βάλει προς πώληση τον σύλλογο της Serie A, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Il Giornale». Ωστόσο, η οικογένεια Ανιέλι, διαψεύδει το σενάριο ότι επιθυμεί να πωλήσει τις μετοχές των «μπιανκονέρι».

Ο διεθνής επιθετικός, σε σχεδόν δύο χρόνια παρουσίας στο Τορίνο, έχει καταγράψει 66 συμμετοχές, με απολογισμό 25 γκολ και επτά ασίστ, ενώ ήταν μέλος της κορυφαίας ενδεκάδας τη σεζόν 2021-22.