Γιουβέντους: Στόχος της ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς
i

Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς / ©INTIME

Γιουβέντους: Στόχος της ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

Sportal newsroom 15:18 - 27.12.2022

Τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς έχει στόχο η Γιουβέντους, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.

Τον Σεργκέι Μιλίνκβιτς-Σάβιτς έχει στο στόχαστρό της η Γιουβέντους. Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα η «Μεγάλη Κυρία» έχει αρχίσει να ψάχνει τον αντικαταστάτη του Αντριέν Ραμπιό, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει και ήδη έχει ακουστεί για τη Τότεναμ. Στην αρχή είχαν σκοπό να αφήσουν τον Γάλλο τον Ιανουάριο, αλλά η πώλησή του το καλοκαίρι μοιάζει πιο πιθανό σενάριο. 

Ένα από τα ονόματα που ακούγονται λοιπόν είναι του Σέρβου μέσου της Λάτσιο, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2024. Η ιταλική ομάδα έχει στόχο τον 27χρονο πολύ καιρό και φέτος έχουν από κοντά τη περίπτωσή του. Λέγεται μάλιστα ότι έχει κάνει ήδη πρόταση σαράντα εκατομμυρίων ευρώ συν έξι εκατομμύρια ευρώ μπόνους.

Ο 27χρονος αγωνίζεται στη Λάτσιο από το 2016, μετρώντας 62 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει κατακτήσει και ένα κύπελλο Ιταλίας το 2019, όπου είχε κερδίσει την Αταλάντα 2-0 στο τελικό. Ήταν στην αποστολή της Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλου του Κατάρ , στο οποίο αγωνίστηκε και στα τρία ματς του ομίλου, σκοράροντας μάλιστα και ένα γκολ στην ισοπαλία με το Καμερούν