Σοκ στη Γιουβέντους: Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο Πογκμπά!
i

© Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images

Σοκ στη Γιουβέντους: Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο Πογκμπά!

Sportal newsroom 18:33 - 11.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:54 - 11.09.2023

Ο Πολ Πογκμπά βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ που έγινε μετά την αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Ουντινέζε.

Χαμός στη Serie A! Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων ANSA, ο Πολ Πογκμπά βρέθηκε θετικός σε τεστοστερόνη σε ένα τυπικό τεστ ντόπινγκ που έγινε μετά τη νίκη της Γιουβέντους επί της Ουντινέζε στην πρεμιέρα του ιταλικού πρωταθλήματος.

Στο εν λόγω παιχνίδι κάθισε στον πάγκο, όμως στα επόμενα δύο ματς με Μπολόνια και Έμπολι πήρε αγωνιστικό χρόνο, μπαίνοντας ως αλλαγή. Ο Γάλλος άσος ήταν ακόμα ένας από τους παίκτες που τυχαία κλήθηκαν να υποβληθούν σε τεστ ντόπινγκ και αναφέρθηκε ότι υπήρχαν αυξημένα επίπεδα τεστοστερόνης.

Τώρα αναμένεται να γίνει και ένας δεύτερος έλεγχος, προκειμένου να διαπιστωθεί ότι το πρώτο τεστ δεν είναι λάθος. Από 'κει και πέρα, αναμένεται να γίνει γνωστή η τιμωρία που θα επιβληθεί στον 30χρονο μέσο, σε περίπτωση που ξαναβγεί θετικός στην επανεξέταση.

Η Γιουβέντους επιδιώκει να κάνει επέκταση συμβολαίου στον Βλάχοβιτς
SERIE A

10:53 - 11.09.2023

Η Γιουβέντους επιδιώκει να κάνει επέκταση συμβολαίου στον Βλάχοβιτς

Η Γιουβέντους, μετά το καλοκαιρινό σήριαλ με τον Βλάχοβιτς, θέλει να εξασφαλίσει για όσο το δυνατόν περισσότερο την παραμονή του στο σύλλογο, ξεκινώντας συζητήσεις για ανανέωση συμβολαίου με τον παίκτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ήταν μια καταστροφική περίοδος για τον Πογκμπά στη Γιουβέντους από τότε που επέστρεψε ως ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το περασμένο καλοκαίρι, λόγω μιας σειράς προβλημάτων τραυματισμών. Και απ' ότι φαίνεται μπορεί να γίνει και χειρότερη...