Γιούργκεν Κλοπ: «Κανείς δεν περίμενε να είμαστε εδώ πριν από έξι παιχνίδια - Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα»

Γιούργκεν Κλοπ

i

Γιούργκεν Κλοπ/PrtScr

Γιούργκεν Κλοπ: «Κανείς δεν περίμενε να είμαστε εδώ πριν από έξι παιχνίδια - Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα»

Κώστας Τσιακλής 11:43 - 07.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:44 - 07.05.2023

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, μίλησε ξανά για τη «μάχη» για την έξοδο στο Champions League της νέας περιόδου και ανέφερε μεταξύ άλλων πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα ωστόσο η ομάδα του βρίσκεται σε μειονεκτική θέση.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στη Μπρέντφορντ και αναφέρθηκε ξανά στη «μάχη» για την έξοδο στο Champions League της νέας περιόδου.

Η Λίβερπουλ επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Μπρέντφορντ, χάρη στο ιστορικό γκολ του Μοχάμεντ Σαλάχ. Με το αποτέλεσμα αυτό οι «κόκκινοι» μείωσαν τη διαφορά της από την 3η Νιουκάστλ στους τρεις βαθμούς και από την 4η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον έναν βαθμό, ωστόσο αμφότερες έχουν δύο ματς λιγότερα.

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, είχε αναφέρει πρόσφατα ότι η ομάδα του δεν έχει καμία πιθανότητα να μπει στην τετράδα και προχώρησε εκ νέου σε δηλώσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα. Αυτή τη φορά δήλωσε τα εξής: «Πριν από έξι παιχνίδια, κανείς δεν θα πίστευε ότι θα ήμασταν εδώ. Δεν μπορούμε να κάνουμε περισσότερα από το να κερδίζουμε ποδοσφαιρικούς αγώνες. Αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίξει τα παιχνίδια της με τον τρόπο που θέλει, θα απέχει επτά βαθμούς και αυτό θα είναι πολύ δύσκολο να το πιάσουμε.

Πρέπει να φροντίσουμε να τελειώσουμε την κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ίσως είναι λίγο αργά αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Φανταστείτε αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «γλιστρούσε». Δεν νομίζω ότι θα το κάνουν, αλλά φανταστείτε αν το έκαναν και δεν ήμασταν εκεί. Θα το μετανιώναμε πραγματικά. Ξέρουμε ότι. Η Μπράιτον, αν κερδίσει όλα τα παιχνίδια της στο χέρι που είναι απολύτως πιθανό, είναι πάνω από εμάς. Είναι μια ενδιαφέρουσα περίοδος. Πρέπει να φροντίσουμε να κρατήσουμε τις ομάδες πίσω μας, πίσω μας γιατί έρχονται. Τίποτα δεν έχει κριθεί και αυτό είναι καλό».

Η Νιουκάστλ υποδέχεται την Κυριακή (07/05) την Άρσεναλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» ενώ την ίδια μέρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Γουέστ Χαμ. Πρόκειται για δύο παιχνίδια που μπορούν να καθορίσουν τη συνέχεια αφού είναι πιθανότατα τα πιο δύσκολα που έχουν να δώσουν οι δύο ομάδες.

Το πρόγραμμα των τριών μονομάχων:

Νιουκάστλ: Άρσεναλ εντός (07/05), Λιντς εκτός (13/05), Μπράιτον εντός (18/05), Λέστερ εντός (22/05), Τσέλσι εκτός (28/05).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Γουέστ Χαμ εκτός (07/05), Γουλβς εντός (13/05), Μπόρνμουθ εκτός (20/05), Τσέλσι εντός (25/05), Φούλαμ εντός (28/05).

Λίβερπουλ: Λέστερ εκτός (15/05), Άστον Βίλα εντός (20/05), Σαουθάμπτον εκτός (28/05).