Ο Σαλάχ σκόραρε απέναντι στην Μπρέντφορντ και πέτυχε εντυπωσιακό ρεκόρ

Μοχάμεντ Σαλάχ

i

Naomi Baker/Getty Images

Ο Σαλάχ σκόραρε απέναντι στην Μπρέντφορντ και πέτυχε εντυπωσιακό ρεκόρ

Sportal newsroom 20:15 - 06.05.2023 / Ανανεώθηκε: 20:24 - 06.05.2023

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ σκόραρε ενάντια στην Μπρέντφορντ και πέτυχε ένα εντυπωσιακό ρεκόρ, που κανείς μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει στη Λίβερπουλ.

Η Λίβερπουλ βρήκε το γκολ ενάντια στην Μπρέντφορντ με τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος μετά από ασίστ του Βιρτζίλ Φαν Ντάικ πέτυχε το 19 γκολ του στην Premier League για τη φετινή σεζόν. 

Τομ Κέρνι: «Ο διαιτητής μας είπε ότι δεν ήταν πέναλτι αυτό στον Νούνιεζ»
PREMIER LEAGUE

12:26 - 04.05.2023

Τομ Κέρνι: «Ο διαιτητής μας είπε ότι δεν ήταν πέναλτι αυτό στον Νούνιεζ»

Ο αρχηγός της Φούλαμ, Τομ Κέρνι, αποκάλυψε πως ο διαιτητής της αναμέτρησης με τη Λίβερπουλ, Στιούαρτ Άτγουελ, είπε σε συμπαίκτη του πως δεν υπήρχε παράβαση πάνω στον Ντάργουιν Νούνιεζ στη φάση που κέρδισαν πέναλτι οι «κόκκινοι».

Παρόλα αυτά ο επιθετικός των «κόκκινων» με αυτό το τέρμα πέτυχε ένα αρκετά εντυπωσιακό ρεκόρ. Αρχικά σκόραρε το 100ο γκολ του στο Anfiled, αλλά αυτό δεν είναι το μόνο ενδιαφέρον στατιστικό. 

Συγκεκριμένα ο Σαλάχ με αυτό το τέρμα, βρήκε για εννέα συνεχόμενα παιχνίδι δίχτυα στο Anfiled, κάτι που κανένας δεν έχει καταφέρει να κάνει μέχρι στιγμής στα 131 χρόνια ιστορίας της Λίβερπουλ. Αυτό παράλληλα είναι και το 30ο φετινό γκολ του Αιγύπτιου σε όλες τις διοργανώσεις.