Ο Μπρέμερ ανανέωσε με τη Γιουβέντους μέχρι το 2028

Ο Μπρέμερ ανανέωσε με τη Γιουβέντους μέχρι το 2028

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:54 - 27.12.2023 / Ανανεώθηκε: 20:56 - 27.12.2023

Ο Γκλέισον Μπρέμερ ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους έως το καλοκαίρι του 2028.

Η Γιουβέντους ανανέωσε το συμβόλαιο με τον Γκλέισον Μπρέμερ μέχρι το καλοκαίρι του 2028, όπως ανακοίνωσε σήμερα (27/12) η ομάδα της Serie A. 

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ήταν καθοριστικός για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και το επιτελείο του κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων σεζόν και έχει γίνει σχεδόν πανταχού παρών για τους «μπιανκονέρι» την περίοδο 2023-24. 

Αυτή τη σεζόν, ο 26χρονος έχει συγκεντρώσει πάνω από 1.500 λεπτά δράσης στη Serie A, ξεκινώντας και στα 17 παιχνίδια πρωταθλήματος της Γιουβέντους μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, και έχει αντικατασταθεί μόνο σε μία από αυτές τις περιπτώσεις. Ο Μπρέμερ εντάχθηκε στη «Γιούβε» από τη συμπολίτισσα Τορίνο έναντι 41 εκατομμυρίων ευρώ το καλοκαίρι του 2022.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την ανανέωσή μου μέχρι το 2028. Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω με τη Γιουβέντους, ελπίζω να πάω πολύ καλά και να συνεχίσω σε αυτό το μονοπάτι. Πριν από ενάμιση χρόνο επέλεξα τη Γιούβε γιατί είναι μια ομάδα που κερδίζει, ένας όμιλος ικανός να κερδίσω εννέα Scudetto στη σειρά, αλλά αυτό που έκανε τη διαφορά ήταν ότι μόλις έφτασα εδώ, κατάλαβα ότι η Γιουβέντους είναι μια οικογένεια», ανέφερε αρχικά ο Βραζιλιάνος. 

Και συνέχισε: «Φέτος τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα, την πρώτη σεζόν χρειαζόμουν να εγκλιματιστώ και βίωσα πολλές διαφορετικές καταστάσεις. Τους τελευταίους μήνες, ακόμα και με την άφιξη των νέων προπονητών, βρήκα μεγαλύτερη ηρεμία και έχω μάθει από τα λάθη. Τώρα νιώθω πολύ άνετα και έχω πολύ μεγαλύτερη επίγνωση της δύναμης και των ιδιοτήτων μου: παίζοντας μια φορά την εβδομάδα, υπάρχει περισσότερος χρόνος για προπόνηση και προετοιμασία σωματικά», κατέληξε ο Μπρέμερ.