Πλήγμα για τον Βόλο: Ο Μύγας υπέστη ολική ρήξη συνδέσμων στην ποδοκνημική

Γιώργος Μύγας

i

© Intime

Πλήγμα για τον Βόλο: Ο Μύγας υπέστη ολική ρήξη συνδέσμων στην ποδοκνημική

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:43 - 17.08.2023 / Ανανεώθηκε: 10:43 - 17.08.2023

Ο Γιώργος Μύγας τραυματίστηκε σοβαρά στην προπόνηση του Βόλου την περασμένη Δευτέρα (14/7), με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους 2,5 μήνες.

Η ατυχία χτύπησε την... πόρτα στον Βόλο, με τον Γιώργο Μύγα να τίθεται νοκ-άουτ για μεγάλο χρονικό διάστημα!

Στην προπόνηση της περασμένης Δευτέρας (14/7), ο δεξιός οπισθοφύλακας των Θεσσαλών χτύπησε σε μία διεκδίκηση της μπάλας και σύμφωνα με τα όσα έδειξαν οι εξετάσεις, υπέστη ολική ρήξη συνδέσμων στην ποδοκνημική. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως ο Μύγας θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 2,5 μήνες.

Στην επερχόμενη πρεμιέρα του Βόλου στη Super League απέναντι στη Λαμία, ο Κώστας Μπράτσος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του 29χρονου ποδοσφαιριστή αλλά και του Γερμανού μεσοεπιθετικού, Αχμέντ Ενγκίν, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Μπέος: «Τον προπονητή μας δεν τον γνώρισα ως προπονητή, αλλά ως αστυνομικό!»

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο «Ξενία» το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής (11/8) με αφορμή την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων και των νέων μεταγραφών του Βόλου, ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει με... κολακευτικά λόγια τον Κώστα Μπράτσο.

Μεταξύ άλλων δήλωσε: 

«Η ομάδα προσφέρει αθλητικό τουρισμό, ανάπτυξη, πρόοδο και εισπράττει τη συμπαράσταση. Ο Βόλος χρειάζεται αυτή την ομάδα. Έτσι θα πορευτούμε για να οδηγήσουμε την ομάδα σε μεγαλύτερες επιτυχίες. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν έχει ολοκληρωθεί. Ψάχνουμε συγκεκριμένους παίκτες που να ταιριάζουν στο στυλ και θα μας κάνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικούς. Οι προσπάθειές μου είναι να είμαστε μια οικογένεια και η ομάδα να αγκαλιάζεται κάθε χρόνο από περισσότερο κόσμο. Είναι άδικο να πιστεύουν κάποιοι ότι η ομάδα δεν έχει θέση στην πόλη. 

Μια ομάδα που διεκδικεί κάθε Κυριακή με κάθε αντίπαλο τη νίκη και χειροκροτείται από όλους. Ευχαριστώ τους χορηγούς, το προπονητικό τιμ, με πρώτον τον Κώστα Μπράτσο που γνώρισα ως αστυνομικό και όχι ως προπονητή. Έχει τρομερές ικανότητες. Πιστεύω ότι σε ένα ή σε δύο χρόνια ο Βόλος θα είναι μικρός για αυτόν. Θα κάνει μεγάλη καριέρα και γι' αυτόν τον στηρίζουμε. Ευχαριστώ και τους συνεργάτες μου, κάποιοι για πολλά χρόνια που στη συνέχεια έγιναν περισσότεροι».