Τέλος και τυπικά ο Τζαβέλλας από την Πεντίκσπορ - Ανακοινώνεται από τον Ατρόμητο

Γιώργος Τζαβέλλας

i

Γιώργος Τζαβέλλας/ ©Intime

Τέλος και τυπικά ο Τζαβέλλας από την Πεντίκσπορ - Ανακοινώνεται από τον Ατρόμητο

Sportal newsroom 17:05 - 11.09.2023 / Ανανεώθηκε: 21:54 - 06.03.2024

Με επίσημη ανακοίνωση η Πεντίκσπορ ανήγγειλε τη διακοπή του συμβολαίου του Γιώργου Τζαβέλλα, ο οποίος πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί από τον Ατρόμητο.

Όλο και πιο κοντά βρίσκεται ο Γιώργος Τζαβέλλας στον Ατρόμητο, με την τελευταία του ομάδα στην Τουρκία, την Πεντίκσπορ, να ανακοινώνει πως λύθηκε το συμβόλαιό του κοινή συναινέσει λόγω των προσωπικών ζητημάτων του Έλληνα διεθνή, που δεν του επιτρέπουν να βρίσκεται μακριά από την Αθήνα.

Ο 35χρόνος Έλληνας διεθνής έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από την ΑΕΚ και αποφάσισε να μετακομίσει στην Τουρκία για χάρη της Πεντίκσπορ, που είχε μόλις κερδίσει την άνοδό της στην μεγάλη κατηγορία του τουρκικού ποδοσφαίρου. Ωστόσο, η νέα αυτή περιπέτεια στην καριέρα του δεν κράτησε για πολύ, καθώς προσωπικά προβλήματα δεν του επέτρεπαν να βρίσκεται μακριά από την Αθήνα.

Έτσι, το δεύτερό του πέρασμα από τη γειτονική μας χώρα, μετά την Αλάνιασπορ, κράτησε ελάχιστα, μιας και πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις για ένα ημίχρονο απέναντι στην Χατάισπορ. H ομάδα από την ευρύτερη περιοχή της  Κωνσταντινούπολης τον ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες του και του ευχήθηκε τα καλύτερα για το μέλλον του. 

Ο Τζαβέλλας μετά το τέλος των υποχρεώσεων του με την Εθνική για τα προκριματικά του Euro, ήταν προγραμματισμένο να βρεθεί με τους εκπροσώπους του Ατρομήτου, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, το οποίο αναμένεται να έχει διάρκεια ενός χρόνου.

Την περασμένη σεζόν ο Έλληνας αμυντικός πανηγύρισε τον νταμπλ με την ΑΕΚ, παίζοντας σε 18 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.