Υπογράφει στον Ατρόμητο ο Τζαβέλλας

Ο Γιώργος Τζαβέλλας

i

© Intime

Υπογράφει στον Ατρόμητο ο Τζαβέλλας

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:13 - 08.09.2023 / Ανανεώθηκε: 21:55 - 06.03.2024

Ο Γιώργος Τζαβέλλας αναμένεται να αποτελέσει και επίσημα ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου, αφού με το που επιστρέψει από το Αϊντχόφεν θα υπογράψει το συμβόλαιο του με την ομάδα.

Ο Ατρόμητος αναμένεται να ενισχυθεί με ένα ακόμα παίκτη λίγο πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, αφού ο Γιώργος Τζαβέλλας θα αποτελέσει την τελευταία - χρονικά - προσθήκη της ομάδας. Ενώ όλα έδειχναν πως ο αμυντικός θα καταλήξει στην Κηφισιά - είχε ακουστεί και για τον Βόλο - τελικά ο ίδιος προτίμησε τους Περιστεριώτες, βλέποντας καλύτερες συνθήκες για την καριέρα του. 

Επιστροφή και υπογραφές για τον Τζαβέλλα

Μάλιστα, μετά την επιστροφή του από το Αϊντχόφεν, στο οποίο βρισκόταν με την Εθνική Ελλάδας για το ματς με την Ολλανδία, ο ίδιος φαίνεται πως θα υπογράψει άμεσα το συμβόλαιό του με το «Αστέρι». Όπως όλα δείχνουν, αυτό θα έχει διάρκεια μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. 

Ο ίδιος έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από την ΑΕΚ και αρκετά γρήγορα συμφώνησε με την Πεντίκσπορ. Όμως η θητεία του αποδείχθηκε σύντομη στην Τουρκία, αφού ο ίδιος έχασε ένα σημαντικό μέρος της προετοιμασίας. Αφορμή στάθηκε ένα προσωπικό πρόβλημα του ποδοσφαιριστή, το οποίο τον ανάγκαζε να επιστρέφει αρκετές φορές στην Ελλάδα. 

Η κοινή μοίρα των Κρούζλιακ, Παμλίδη και Βαλεριάνου: Τα πέναλτι που... κόστισαν συμβόλαια (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:24 - 06.09.2023

Η κοινή μοίρα των Κρούζλιακ, Παμλίδη και Βαλεριάνου: Τα πέναλτι που... κόστισαν συμβόλαια (vids)

Το πέναλτι που έκανε ο Ντόμινικ Κρούζλιακ, στο ματς Βόλος - ΑΕΚ, ήταν εκείνο που έκρινε το παιχνίδι, χαρίζοντας στην Ένωση το τρίποντο. Η ίδια παράβαση ήταν και εκείνη που κόστισε στον Σλοβάκο αμυντικό το συμβόλαιο του με την ομάδα. Ωστόσο δεν είναι ο μόνος στη λίστα...

Οι δύο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους, με τη νεοφώτιστη ομάδα της Κωνσταντινούπολης να κάνει δεκτό το αίτημα του για αποχώρηση. Στην Πεντικισπόρ πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε ένα ματς για 45 λεπτά, αυτό κόντρα στην Χαταϊσπόρ.

Όσον αφορά την ΑΕΚ, ο ίδιος αγωνίστηκε 51 φορές, στις δύο περασμένες σεζόν, πετυχαίνοντας στο σύνολο δύο γκολ. Ο συνολικός του χρόνος με τα «κιτρινόμαυρα» ήταν 4.258 λεπτά.