Μπέιλ σε Μπέλιγχαμ: «Μην αγνοείς τα media και να μιλάς Ισπανικά»

Γκάρεθ Μπέιλ - Τζουντ Μπέλιγχαμ

Μπέιλ σε Μπέλιγχαμ: «Μην αγνοείς τα media και να μιλάς Ισπανικά»

Ιάσονας Τσίλης 20:16 - 15.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:23 - 15.11.2023

Τις δικές του συμβουλές στον Τζουντ Μπέλιγχαμ έδωσε ο Γκάρεθ Μπέιλ, που τον προειδοποίησε κυρίως για τα Ισπανικούς δημοσιογράφους και την επιρροή που μπορούν να έχουν πάνω του.

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Μπέλιγχαμ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι από τα βασικά θέματα συζήτησης και στην Αγγλία, καθώς οι Βρετανοί έχουν ξανά ένα αστέρι στη La Liga, έπειτα από 10 χρόνια, όταν είχε πάει στη Μαδρίτη ο Γκάρεθ Μπέιλ.

Ο Ουαλός, ήταν ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της «βασίλισσας», την περίοδο όπου κατέκτησε τέσσερα Champions League μέσα σε πέντε χρόνια, σκοράροντας μεταξύ άλλων και σε δύο τελικούς.

Παρόλα αυτά, ιδιαίτερα τα τελευταία του χρόνια στη Μαδρίτη είχε μερικά προβλήματα, τα οποία πήγαζαν κυρίως από την αλληλεπίδραση τους με τα ισπανικά media.

Ο ίδιος, γνωρίζοντας πολύ καλά τις δυσκολίες που έρχονται, όταν είσαι αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης, τόνισε στον Τζουντ Μπέλιγχαμ τι να προσέξει. 

«Η μεγαλύτερη συμβουλή είναι να παίξεις το παιχνίδι της Μαδρίτης. Γιατί αν δεν το παίξεις και κάνεις ό,τι θέλουν τα ΜΜΕ, μιλάς στα ΜΜΕ, είσαι βασικά μαριονέτα. Πολλοί από τους ''Γκαλάκτικος'' το έκαναν αυτό και τους στοίχησε.

Αυτό ήταν μάλλον το πρόβλημά μου, γιατί δεν ήθελα να το κάνω αυτό. Ήθελα απλώς να παίξω ποδόσφαιρο και να πάω σπίτι. Αυτό με δυσκόλεψε και τους έκανε να μου επιτίθενται λίγο περισσότερο. Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να μιλάει μετά τους αγώνες και να φροντίσει να το κάνει στα Ισπανικά»

Εκτός μάχης ο Μπέλιγχαμ για τα ματς της Αγγλίας, επιστρέφει στη Μαδρίτη για αποθεραπεία
EURO

14:08 - 14.11.2023

Εκτός μάχης ο Μπέλιγχαμ για τα ματς της Αγγλίας, επιστρέφει στη Μαδρίτη για αποθεραπεία

Η Ομοσπονδία της Αγγλίας ανακοίνωσε πως ο Τζουντ Μπέλιγχαμ δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στα παιχνίδια με Μάλτα και Βόρεια Μακεδονία λόγω τραυματισμού κι έτσι ο 20χρονος αστέρας θα επιστρέψει στη Μαδρίτη για τη συνέχεια της αποθεραπείας του.

Ο Μπέιλ προσπαθεί να αποτρέψει τον νεαρό Άγγλο, από το να κάνει τα ίδια λάθη με εκείνον. Ο Ουαλός, ενώ επικοινωνούσε άψογα με τους συμπαίκτες του και οι σχέσεις του μαζί τους ήταν άριστες, είχε περιορίσει στο ελάχιστο τις δημόσιες παρουσίες του και την επαφή του με τους Ισπανούς δημοσιογράφους και έτσι γινόταν συχνά αντικείμενο συζήτησης και κυκλοφορούσαν πολλές φήμες γύρω απ' το όνομα του.