Youtuber δείχνει πώς έκανε τη φάρσα στον Λίνεκερ με ήχους από ροζ ταινία όποτε μιλούσε στον «αέρα» του BBC (vid)

Γκάρι Λίνεκερ

i

Γκάρι Λίνεκερ/PrtScr

Youtuber δείχνει πώς έκανε τη φάρσα στον Λίνεκερ με ήχους από ροζ ταινία όποτε μιλούσε στον «αέρα» του BBC (vid)

Κώστας Τόπας 08:57 - 18.01.2023

Ένας Youtuber ισχυρίστηκε ότι ήταν υπεύθυνος για τον περιβόητο ήχο από ροζ ταινία που ακούστηκε κατά τη διάρκεια της ζωντανής κάλυψης του pre-game show του FA Cup στο BBC.

Ο Γκάρι Λίνεκερ έπεσε θύμα φάρσας, καθώς όταν μιλούσε την ώρα του pre-game show του FA Cup στο BBC ακουγόντουσαν ήχοι από... ροζ ταινία. Ο βετεράνος επιθετικός δεν έχασε την ψυχραιμία του και εξήγησε στο τηλεοπτικό κοινό πως υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα, όσες φορές συνέβη το... ατύχημα με τον ήχο.

Όπως ανέφερε, ένας άγνωστος είχε κολλήσει με ταινία πίσω από το κάθισμά του ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο έβγαζε αυτούς τους ροζ ήχους...

«Λοιπόν, βρήκαμε αυτό κολλημένο στο πίσω μέρος του σετ. Όσον αφορά τα σαμποτάζ, ήταν πολύ διασκεδαστικό», ανέφερε στην ανάρτηση του ο Γκάρι Λίνεκερ.

Πίσω από αυτή τη φάρσα κρυβόταν ο διάσημος Youtuber, Jarvo69. Μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, δημοσίευσε τα παρασκήνια της φάρσας, λέγοντας πως: «Ναι, εγώ ήμουν που έκανα φάρσα στο BBC Match of the Day με τους ήχους από ροζ ταινία».

Ο Jarvo69 δημοσίευσε το βίντεο στο κανάλι του στο YouTube με τη φάρσα να παίζεται σε πραγματικό χρόνο, μιλώντας παράλληλα στο τηλέφωνο με τον συνεργό του. Οι δυο τους ξέσπασαν σε γέλια όταν ακούστηκαν οι ήχοι από "ροζ" ταινία στον αέρα του BBC.