Τον Ντανίλο, από την Παλμέιρας, παίρνει η Νότιγχαμ Φόρεστ
i

Ο Ντανίλο Σάντος/instagram

Τον Ντανίλο, από την Παλμέιρας, παίρνει η Νότιγχαμ Φόρεστ

Sportal newsroom 13:26 - 16.01.2023 / Ανανεώθηκε: 13:32 - 16.01.2023

Λεπτομέρειες απομένουν προκειμένου η Νότιγχαμ Φόρεστ να ολοκληρώσει την απόκτηση του 21χρονου μέσου Ντανίλο, από την Παλμέιρας.

Κοντά στο να ολοκληρώσει τη δεύτερη κίνησή της στη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε βρίσκεται η Νότιγχαμ Φόρεστ. Η ομάδα του Στιβ Κούπερ, μετά τον Γκουστάβο Σκάρπα, είναι έτοιμη να προσθέσει στο ρόστερ της ακόμα έναν Βραζιλιάνο, μιας και βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντανίλο από την Παλμέιρας.

Σύμφωνα με τον… ειδικό μεταγραφικά ζητήματα, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, o 21χρονος κεντρικός μέσος βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής στην Αγγλία και απομένει η ολοκλήρωση των απαραίτητων ιατρικών τεστ προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal. Σε πρώτη φάση, η Φόρεστ θα δώσει στην Παλμέιρας 20 εκατομμύρια ευρώ, αλλά βάσει όρων που υπάρχουν στη συμφωνία, αυτό το ποσό δύναται να αυξηθεί.

Ο Ντανίλο γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2001 στο Σαλβαντόρ και το 2018 εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Παλμέιρας, πριν πάρει «προαγωγή» για την πρώτη ομάδα. Στη σύντομη παρουσία του στη «βερντάο» μπόρεσε να κατακτήσει δυο φορές το Copa Libertadores, όπως επίσης και από μια φορά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Βραζιλίας.