«Κόλλησε» και η Τσέλσι στο Νότιγχαμ!
i

Νότιγχαμ Φόρεστ-Τσέλσι/©nottingham forrest twitter printscreen

«Κόλλησε» και η Τσέλσι στο Νότιγχαμ!

Sportal newsroom 20:31 - 01.01.2023 / Ανανεώθηκε: 20:50 - 01.01.2023

Μετά τη Λίβερπουλ, η Νότιγχαμ Φόρεστ κατάφερε να βάλει δύσκολα και στην Τσέλσι, καθώς απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1), αφήνοντας τους «μπλε» κολλημένους στη μέση της βαθμολογίας.

Όλο και απομακρύνεται το τρένο της τετράδας για την Τσέλσι του Γκρέιαμ Πότερ, καθώς οι «μπλε» πέταξαν άλλους δύο βαθμούς, αυτή τη φορά στην έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ με την οποία «κόλλησαν» στο 1-1.

Με αυτό το αποτέλεσμα, οι Λονδρέζοι έμειναν κοντά στη μέση της βαθμολογίας και ταυτόχρονα απέχουν από την τετράδα και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επτά βαθμούς.

Σε ό,τι αφορά στην αναμέτρηση, οι φιλοξενούμενοι ήταν όντως ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, κερδίζοντας πολλά μέτρα κατόπιν και επιλογής των αντιπάλων τους και τελικά δεν άργησαν να βρουν το γκολ, όταν στο 16’ ο Στέρλινγκ έστειλε από κοντά στην μπάλα στα δίχτυα, αφού αυτή πρώτα είχε πάει και στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος και ειδικά στα πρώτα λεπτά, η Φόρεστ μην έχοντας πια κάτι να χάσει, άρχισε να πιέζει πολύ περισσότερο και στο 63’ έπειτα από ολιγωρία στην άμυνα της Τσέλσι, ο Οριέ έγραψε το 1-1, διαμορφώνοντας και τελικό σκορ, αφού οι παίκτες του Πότερ ήταν εντελώς ακίνδυνοι μέχρι το τέλος.