Γκαρσία: «Είναι δύσκολη η δουλειά των διαιτητών, αλλά πρέπει να δώσουν εξηγήσεις»

Πάμπλο Γκαρσία

i

©intime

Γκαρσία: «Είναι δύσκολη η δουλειά των διαιτητών, αλλά πρέπει να δώσουν εξηγήσεις»

Δημήτρης Χούπης 22:28 - 27.01.2024 / Ανανεώθηκε: 22:28 - 27.01.2024

Ο Πάμπλο Γκαρσία φαίνεται ότι είχε παράπονα από τους διαιτητές μετά την ισοπαλία του Πανσερραϊκού με τον Βόλο.

Ο Πανσερραϊκός ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Βόλο στις Σέρρες στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Μετά το παιχνίδι ο τεχνικός της ομάδας των Σερρών, Πάμπλο Γκαρσία φαίνεται ότι είχε αρκετά παράπονα από τη διαιτησία, αφού σχολίασε ότι ναι μεν είναι δύσκολη δουλειά τους, αλλά οι διαιτητές πρέπει να δώσουν εξηγήσεις. 

Αναλυτικά όσα είπε

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Καμία φορά κάνεις κάποια λάθη. Για παράδειγμα στο πέναλτι αν ο παίκτης του Βόλου έπαιρνε κάρτα θα ήταν η δεύτερη και θα έμεινε με δέκα. Εμείς με ένα πέναλτι ο παίκτης μας πήρε κάρτα.

Το θέμα είναι ότι εμείς δουλεύουμε μέσα στην εβδομάδα. Είναι δύσκολη η δουλειά των διαιτητών, αλλά και εμείς έχουμε δύσκολη δουλειά. Εμάς θα μας διώξουν αν δεν νικάμε, αλλά οι διαιτητές δεν παθαίνουν τίποτα γι’ αυτό θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις

Σάστρε: «Η κυβέρνηση έκλεισε τα γήπεδα επειδή υπήρχε ένα θέμα με τον Ολυμπιακό»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:30 - 26.01.2024

Σάστρε: «Η κυβέρνηση έκλεισε τα γήπεδα επειδή υπήρχε ένα θέμα με τον Ολυμπιακό»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Ζοάν Σάστρε, κλήθηκε να σχολιάσει τα μέτρα της κυβέρνησης για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη φετινή εικόνα του ΠΑΟΚ.

Στο πρώτο ματς με τον Βόλο είχαμε ένα πέναλτι και περιμέναμε για πέντε λεπτά να αποφασίσει το VAR. Είναι μία ισοπαλία και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να προσπαθούμε. Ο στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία».