Γκαρσία: «Εκτιμώ τα καλά λόγια του Λουτσέσκου - Όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ ο Βιεϊρίνια δεν ξέραμε αν ήταν παίκτης γιατί ήταν χοντρούλης»
i

© prtscr

Γκαρσία: «Εκτιμώ τα καλά λόγια του Λουτσέσκου - Όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ ο Βιεϊρίνια δεν ξέραμε αν ήταν παίκτης γιατί ήταν χοντρούλης»

Sportal newsroom 23:21 - 25.11.2023

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Πανσερραϊκού από τον ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στον Ράζβαν Λουτσέσκου, ενώ πέταξε επικές ατάκες για τον Αντρέ Βιεϊρίνια.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά τη βαριά ήττα του Πανσερραϊκού από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για τον Ράζβαν Λουτσέσκου, ενώ αναφέρθηκε και στον Αντρέ Βιεϊρίνια και την περίοδο που είχε πρωτοέρθει στον Δικέφαλο του Βορρά ο Πορτογάλος, πετώντας φοβερές ατάκες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ξέραμε ότι από την αρχή θα ήταν ένα δύσκολο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ. Δεχτήκαμε ένα γκολ όταν τραυματίστηκε ένας παίκτης μας, οι αντίπαλοι ηταν καλύτεροι από εμάς από την αρχή. Εμεις πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε. Τα επόμενα ματς είναι πολύ δυσκολα και πρέπει να μάθουμε από αυτά τα ματς με τις μεγάλες ομάδες. Στον δευτερο γύρο πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση και να παρουσιαστούμε καλυτεροι».

Για τα προβλήματα απουσιών: «Πάντα επηρεάζουν τα προβλήματα τραυματισμών και απουσιών των παικτών. Δεν είναι δικαιολογίες αλλά δεν είχαμε σημαντικούς παίκτες μαζί μας. Πρέπει να δουλεύουμε γιατί έχουμε την Τετάρτη ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας. Στο επόμενο ματς πρέπει να είμαστε καλύτεροι και να πάρουμε τους βαθμούς που είναι πολύ σημαντικοί».

Για την αντίδραση που θέλει να βγάλει ο Πανσερραϊκός: «Να δουλέψουμε, να μαθαίνουμε και να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Να αλλάξω και εγώ κάποια πράγματα και οι παίκτες. Πρέπει να παίζουμε διαφορετικά αλλά πρέπει να πω ότι έχουμε παίξει μόλις τρία ματς εντός έδρας και εννέα μακριά από την έδρα μας. Για μια ομάδα που μόλις ανέβηκε δεν είναι εύκολο να έχει τόσα ματς εκτός. Στο δεύτερο γύρο θα έχουμε πολλά ματς στην έδρα μας, θα πρέπει να βελτιωθούμε και θα είναι ένα μεγάλο challenge για εμάς, χωρίς να χάσουμε τον στόχο μας που είναι να μείνουμε στην κατηγορία. Όταν τα πηγαίναμε καλά ξέραμε ότι δεν... πάμε για πρωτάθλημα. Πρέπει να έχουμε τα πόδια στην γη και να δουλεύουμε για την βελτίωση».

Για το πώς βίωσε το ματς, τι είπε με τον Βιεϊρίνια και το πως βλέπει τον ΠΑΟΚ: «Τα ματς που ήμουν στον ΠΑΟΚ ήταν χωρίς κόσμο λόγω πανδημίας. Είμαι πολλά χρόνια στην Ελλάδα, όπως και σε άλλες χώρες. Για μένα είναι μια προσωπική νίκη το να με φωνάζουν Παυλάρα στον δρόμο και αυτό μένει. Οι άνθρωποι μένουν. Με τον Βιεϊρίνια γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ δεν ξέραμε αν ήταν... παίκτης, γιατί ήταν κοντός και χοντρούλης, αλλά μετα από τόσα χρονια δουλειάς, ολοι ξέρετε ποιος είναι. Έχω παιξει και έχω γνωρίσει πολλούς παίκτες και όταν έρχεται να με χαιρετήσει είναι πολύ σημαντικό. Ο ΠΑΟΚ έχει παικτες που κάνουν την διαφορά από το κέντρο και μπροστά. Καλή τύχη σε όλες τις ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη και κυρίως στον ΠΑΟΚ».

Απώλεια για την Άιντραχτ πριν τον «τελικό» με τον ΠΑΟΚ
BUNDESLIGA

22:04 - 25.11.2023

Απώλεια για την Άιντραχτ πριν τον «τελικό» με τον ΠΑΟΚ

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν τα πήγε καλά στην πρόβα - τζενεράλε πριν τον ΠΑΟΚ, αφού ηττήθηκε με 2-1 από τη Στουτγκάρδη. Το βλέμμα στρέφεται στο ματς της Πέμπτης (30/11) με τον «Δικέφαλο του Βορρά», εκεί όπου θα κριθεί η πρωτιά του ομίλου.

Για το αν έχει ζήσει παιχνίδι του να χάνει κάποιος με μεγάλο σκορ και να αποθεώνεται και για τα λόγια του Λουτσέσκου: «Εκτιμώ τα καλά λογια του Λουτσέσκου, εμείς όμως πρέπει να βελτιωθούμε. Το εύκολο θα ήταν για εμένα να παίξουμε αμυντικά για να πάρουμε το μηδέν, αλλά δεν είμαι τέτοιος, δεν παίζουμε έτσι. Έχουμε μπροστά μας πολύ δουλειά. Είμαι ευγνώμων στον ΠΑΟΚ και αυτή είναι η ζωή. Ήμουν στην Ισπανία και είχα πολλούς φίλους, αλλά και εδώ στον ΠΑΟΚ έκανα ακόμη περισσότερους».